İHA İL TEMSİLCİSİNDEN REKTÖRE ZİYARET

Bilecik’te Olay Haberi kurduktan sonra haber sektöründe adından bahsettiren ve bu çalışmalarına karşılık Bilecik İhlas Haber Ajansı (İHA) İl temsilciliğini verilen İbrahim Rafet Sünetci Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan’ı makamında ziyaret etti.

12 Şubat 2014 Çarşamba 15:30
2233 Okunma
İHA İL TEMSİLCİSİNDEN REKTÖRE ZİYARET

 Bilecik’te Olay Haberi kurduktan sonra haber sektöründe adından bahsettiren ve bu çalışmalarına karşılık Bilecik İhlas Haber Ajansı (İHA) İl temsilciliğini verilen İbrahim Rafet Sünetci  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan’ı makamında ziyaret etti.

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin başarılarında adından söz ettiren Rektör Azmi Özcan görev süresi boyunca Üniversiteye önemli adımlar attıklarını ve atacaklarını belirtti. Özcan, ” Görev sürem 2015 yılında son bulacak. Bu süre zarfına kadar hedeflediğimiz bütün projeleri bitirmeyi planlıyoruz. Öğrenci sayısında kapasitemiz 20 bin öğrenci ama biz 2015 yılına kadar Üniversitede öğrenci sayısını 16 bine çıkarmayı hedefliyoruz.  Üniversitemize yeni binalarımızı hizmete sokmaya az kaldı. Yaptığımız Rektörlük binasının altında öğrencilerin hizmet alacağı 24 saat açık duracak olan kütüphanemizi hizmete sokacağız. Bu kütüphanemizde gece ders çalışacak öğrencilere ikramlarda bulunacağız.  Bilecik’i Üniversite şehri haline getireceğiz “dedi.

 Bu nazik davetimizi kabul edip bizleri kırmayan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan’a teşekkür ederiz. 

Son Güncelleme: 12.02.2014 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle