VİTRASPOR KENDİ EVİNDE 1 PUAN ALDI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Bozüyük Vitraspor, 3 puanı maçın son dakikasında yediği penaltı golüyle kaybetti.

17 Şubat 2020 Pazartesi 13:02
338 Okunma
VİTRASPOR KENDİ EVİNDE 1 PUAN ALDI
banner15

 Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Bozüyük Vitraspor, 3 puanı maçın son dakikasında yediği penaltı golüyle kaybetti.  


  BAL 9'uncu grup 18'inci haftasında Bozüyük 1. Nolu Stat'ta oynanan Vitraspor-Tavşanlı Linyit müsabakası 1-1 sonuçlandı. Maça taraftar desteği ile iyi başlayan ev sahibi Vitraspor, maçın 20'inci dakikasında Metin Mumcu'nun golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra Kütahya temsilcisi beraberliği bulmak için yaptığı ataklar sonuçsuz kalınca, ilk yarı Vitraspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarı orta saha da ikili mücadele şeklinde geçen maçın 86'inci dakikasında Tavşanlı Linyit penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Furkan Yıldırım, topu filelere göndererek, durumu 1-1'e getirdi. Maçta başka gol olmazken, bu beraberlik ile Vitraspor puanını 17'ye , Tavşanlı Linyit ise 28'e çıktı.
  Öte yandan Vitraspor kendi sahasında ligin 19'uncu haftasında kendisi gibi düşme hattına yer alan İstanbul temsilcisi Yeşilköyspor ile karşı karşıya gelecek.

Son Güncelleme: 18.02.2020 10:53
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle