OYUNCULARDAN ŞAŞIRTAN PROTESTO

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off müsabakasının 2'inci haftasında hakem ve gözlemci hataları konuşulurken, bu hafta hakem hataları protesto edildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Nisan 2024 Çarşamba 11:30
267 Okunma
OYUNCULARDAN ŞAŞIRTAN PROTESTO

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off müsabakasının 2'inci haftasında hakem ve gözlemci hataları konuşulurken, bu hafta hakem hataları protesto edildi.


 

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off müsabakasının ilk haftasında Gölpazarı Belediyespor ile Osmaneli Gençlerbirliği Spor, Gölpazarı İlçe Stadı'ndan karşı karşıya geldiler. Maçın 87'inci dakikasında sahada 9 kişi bulunan Osmaneli Gençlerbirliği Sporlu futbolcular ile maçın orta hakemi Erdeniz Gezer arasında bir pozisyon sonrası tartışma çıktı. 3-3'lük skorla devam maçta o dakika Osmaneli Gençlerbirliği Sporlu 3 oyuncu daha kırmızı kart gördü. Osmaneli Gençlerbirliği Spor sahada 6 kişi kalınca maçın hakemi müsabakayı orta hakemi Erdeniz Gezer maçı iptal etti.
Maçın başlama düdüğünün ardından 1 dakika boyunca futbolcularımız hareketsiz kaldılar
Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off müsabakasının 2'inci haftasında geçtiğimiz pazar günü Osmaneli İlçe Stadı'ndan Osmaneli Gençlerbirliği Spor ile Vitraspor karşı karşıya geldi. Maç öncesinde seremoni sırasında Osmaneli Gençlerbirliği Sporlu futbolcular maçın orta hakemi Mehmet Karaköz'ün elini sıkmadılar. Maçın başlama düğünden sonra tepkilerini 1 dakika boyunca hareketsiz kalarak ta devam ettiren Osmaneli Gençlerbirliği Spor, maçı 4-0 kaybetti.


 

Öte yandan 87'in dakikada yarıda kalan maçı İl Tertip Kurulu'nca Osmaneli Gençlerbirliği Spor, 3-0 hükmen kaybetmesi kararına vardı.

Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübünden açıklama
Kulüpten yapılan açıklamada, "Maçın başlama düdüğünün ardından 1 dakika boyunca futbolcularımız hareketsiz kalarak geçen hafta yaşanan skandal hakem ve gözlemci kararlarına tepki gösterdiler. Seremoni sırasında hakemin elini sıkmayarak hakemlere karşı tavrımızı ortaya koymuş bulunmaktayız. Maç kazanılır, kaybedebilir, duruş ve omurga çok önemlidir. Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübüne yapılanlar yarına kalır, asla kimsenin yanına kalmaz" denildi.

Son Güncelleme: 17.04.2024 13:26
Anahtar Kelimeler:
BileciksporHAKEMHataları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sorular sorular 2024-04-17 14:24:55

1-) 1 dakika tepkisiz kalıca 4 gol yiyen takım, 2 dakika hareketsiz kalsa 8 gol yer mi?
2-) tepkisiz kalınca hakem tarafsız oluyor ve yenilmiyor musunuz?
:) :) :)

Avatar
oNoo 2024-04-17 16:56:11

Bir şeyi atlamışsınız küfür eden oyuncu cezayı aldı da küfür edeb GÖZLEMCİ FATİH GÜNDOĞDU neden ceza almadı acaba Nusret ve Engin bunun cevabını verebilir mi bize askf olak merak ediyoruz oyuncunun ki küfür de gözlemcinin ki başka bitşey mi?

Avatar
Ozan aydemir 2024-04-17 17:20:04

Gözlemci Fatih GÜNDOĞDU ve Hakem Erdeniz GEZER akıl oyunları ile operasyon başarıyla tamamlanmıştır.

Gözlemci mi, Kabadayı mı belli değil..!

Avatar
Kkk 2024-04-17 18:43:34

Gözlemcinin küfür etmesi ne kadar etik, ASKF bu konu hakkında herhangi bir açıklama neden yapmıyor sürekli bazı takımlar kollanıyor böyle olacaksa diğer kulüpler maçlara çıkmasın ortada emek var ayıptır

Avatar
İlyas Özkan 2024-04-17 19:22:40

Gençler Birliği sahipsiz degildir

banner22

resim yükleresim yükle