MELEK BAŞKANDAN DESTEK

Bilecik Belediye Başkanı seçilen Melek Mızrak Subaşı'ndan Bilecik halkından tebrik çiçeği gönderilmemesini rica etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
03 Nisan 2024 Çarşamba 11:49
952 Okunma
MELEK BAŞKANDAN DESTEK

Bilecik Belediye Başkanı seçilen Melek Mızrak Subaşı'ndan Bilecik halkından tebrik çiçeği gönderilmemesini rica etti.


 

31 Mart akşamı en yakın rakibine 5 bin oy fark atarak Bilecik Belediye Başkanı seçilen Melek Mızrak Subaşı'ndan Bilecik halkından özel bir istek istedi. Subaşı, bugün gerçekleşecek mazbata töreni öncesinde tebrik için gönderilecek çiçek ve hediyeler yerine SMA hastası Aydem’e destek olunmasını rica etti. Subaşı, "Tebrikleriniz ve kutlamalarınız için göndermek istediğiniz çiçek ve hediyelerinizi Bilecikli SMA hastası güzel kızımız Aydem için bağış yapalım, bir ailemizin yavrusu için umut olalım. Bahar çiçeklerimiz Aydem’e destek olsun "dedi.

Anahtar Kelimeler:
MelekBaşkanAydmBebekDestek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli Genç 2024-04-03 13:27:19

Tebrikler Başkanım Hakettiğiniz Koltufs

Avatar
Bilecikli Genç 2024-04-03 13:28:28

Tebrikler Başkanım Hakettiğiniz Koltuğu Geri Aldınız Ne Mutlu Bize Bu Arada Serkan Abimizede Sevgiler Saygılar Seviliyor

Avatar
anonim 2024-04-04 09:53:17

yaw Allah yardımcıları olsun da milyon dolarlık tedavi ücretini kermes yaparak, zarf dağıtarak, çiçek paralarını göndererek toplayamazsın!!! o kadar para çıkmaz bu insanlardan!! tedavisi aşırı pahalı olan bir hastalık için ancak iş adamları el atarsa tedavi masrafı çıkabilir yoksa taş çatlasın 1milyon toplansın, en ucuz tedavi bile 22milyon TL tutuyor 22 milyon!!!

banner22

resim yükleresim yükle