AŞK ŞAİRİ SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen 2014 Kültür ve Sanat yılı etkinlikleri kapsamında Aşk Şairi Ahmet Selçuk İlkan, sevilen şiirlerini seslendirdi.

26 Şubat 2014 Çarşamba 14:26
1582 Okunma
AŞK ŞAİRİ SEVENLERİ İLE BULUŞTU

 Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen 2014 Kültür ve Sanat yılı etkinlikleri kapsamında Aşk Şairi Ahmet Selçuk İlkan, sevilen şiirlerini seslendirdi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde birbirinden güzel şiir ve şarkı sözlerini, ekibiyle seslendiren İlkan, Bileciklilere muhteşem bir gece yaşattı.

Ahmet Selçuk İlkan Bilecik ve Bilecik insanı tarafından çok güzel karşılandığını sanat ve sanatçıya değer veren bir Belediye Başkanı görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. İlkan, ”Bilecik'in sanat ve kültürel faaliyetler anlamında sesini Türkiye'ye duyurduğunu dile getiren İlkan, ''Bilecik'e geldiğimde bu kadar geç kalmamam gerektiğini düşündüm. İnşallah daha birçok kez geleceğim. ''Yalan Dünya'' şarkısını söylüyoruz ama bu dünyada gerçek olan birçok şey de var. Doğduğu topraklara hizmet eden ve ayakta alkışlanacak bir belediye başkanımız var. Ben de kendisini yakından tanıyorum ve tanımaktan da gurur ve mutluluk duyuyorum. İşte o başkan bizleri sizlere, sizleri de bizlere getiriyor. Hani bir atasözü vardır ya 'Adamın biri bir köprü yapar, o köprüden binlerce insan geçer' diye. İşte belediye başkanımız böyle bir şey yapmış, yaptığı bu sanat ve kültür köprüsünden kim bilir ne kadar değerli sanatçı geçti “ dedi.

AHMET SELÇUK İLKAN'DAN BAŞKAN SELİM YAĞCI İÇİN ŞİİR

Etkinlikte Ahmet Selçuk İlkan, Belediye Başkanı Selim Yağcı için şiir okudu. İlkan şiirinde;

İnsanlık doğupta yaşamak değil, sadece bir beden taşımak değil.

İnsan isen insanın kıymetini bil. Sen o zaman, sen o zaman insansın.

Yarına bir umut katabildiysen. Düşenin elinden tutabildiysen, uyurken huzurla yatabildiysen sen o zaman insansın.

Yalnız nefes almak değildir değerin, İnsanlıktan yana, toprağından yana Bilecik'ten yana varsa eserin sen o zaman insansın, sen o zaman insansın.

 Şiir için şaire teşekkür eden Başkan Selim Yağcı, Ahmet Selçuk  İlkan'a, üzerinde ''İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın'' sözünün bulunduğu tabak ile sanatçının 35. sanat yılı dolayısıyla hazırlanan bir tablo hediye etti. Sanatçı İlkan, hediye edilen tablo ve 35'inci sanat yılı hatırlatması için ise, Sanatta 35 yılı geçirdiğini, ilk defa burada hatırlatıldığını belirtti. İlkan, "Çok teşekkür ediyorum. Ayrıca tabloda hazırlanan fotoğraflar ise beni o yıllara götürdü. Gerçekten çok mutlu oldum '' dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2014 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle