'BANKAMATİK MEMURLARI'NIN SAYISINI PAYLAŞTI

31 Mart seçimlerinde Bilecik Belediye Başkanlığı'na seçilen Melek Mızrak Subaşı NOW Haber'de katıldığı canlı yayında belediyede çalışan 'Bankamatik memurlarını' açıkladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Nisan 2024 Perşembe 15:33
1548 Okunma
'BANKAMATİK MEMURLARI'NIN SAYISINI PAYLAŞTI

31 Mart seçimlerinde Bilecik Belediye Başkanlığı'na seçilen Melek Mızrak Subaşı NOW Haber'de katıldığı canlı yayında belediyede çalışan 'Bankamatik memurlarını' açıkladı.

Seçime 75 gün kala işe 150 kişi alındığını söyleyen Subaşı, 'Arkadaşlarımız imzaya geldiğinde yüzlerini tanımayan insan kaynakları müdürümüz bunları bize aktardı. En acısı masası yok, sandalyesi yok.  Seçime 1 gün kala bile işe alımlar yapılmış' dedi.

Geçtiğimiz yıllarda sosyal medyada sıklıkla Game Of Thrones karakteri Khaleesi'ye benzerliğiyle gündeme gelen Melek Mızrak Subaşı, 31 Mart yerel seçimlerinde Bilecik Belediye Başkanı olarak seçildi. Dün mazbatasını alıp resmi olarak göreve başlayan Subaşı, NOW Haber'de İlker Karagöz'le Çalar Saat'a konuk oldu. Karagöz'ün 'Bursa'da bankamatik memurları varmış, sizde var mı?' sorusuna yanıt veren Subaşı, 'Bizlerde de olduğunu tespit ettik' dedi. Seçime 75 gün kala işe 150 kişi alındığını söyleyen Subaşı, ''Arkadaşlarımız imzaya geldiğinde yüzlerini tanımayan insan kaynakları müdürümüz bunları bize aktardı. En acısı masası yok, sandalyesi yok. Yerel gazeteler de bu duruma çok tepki gösterdi. Seçime 1 gün kala bile işe alımlar yapılmış, bu hiç anlamlı değil'' dedi. Subaşı, ''bankamatik memuru'' olarak tabir ettiği işe gelmeyen memurlara 30 bin TL maaş verildiğini söyledi.

Sözlerine devam Belediye Başkanı Subaşı 75 gün önce Belediye Meclisinin gerçekleştiği gün yapılan olayları anlatarak, ''Mevcut belediye seçimlerinde 5 yıl önce Cumhuriyet Halk Partisi adayıyla kazandı. Fakat bir takım yolsuzluklarla dolu bir belediye geçirdik ve mevcut belediye başkanı görevden uzaklaştırıldı. Uzaklaştırılmasının üzerine ben belediye meclisinden seçildiğim için belediye başkan vekiliydim. Çünkü hali hazırdaki belediye başkanı hala yargılama süreci devam ediyordu. Sonrasında genel merkez tarafından adaylaştırılacağım gün mevcut belediye başkanı uzaklaştırılan belediye başkanı görevinden istifa etti. İstifa edince de meclis yasa gereği bir daha belediye başkanı seçmek zorunda. Ama bu sefer asaleten çünkü mevcut olan istifa etmiş durumda. 
Hal böyle olunca bizde meclis çoğunluğu bizdeydi normalde 11’dik. 3 İYİ Partili arkadaşımız vardı, 1 bağımsız arkadaşımız vardı, 6 AK Parti, 4’te MHP’li meclis üyesi arkadaşımız vardı. İlk tur ve ikinci tur 11’de bitti. 10, 11 ve 4 oyla sonuçlandırdık. Ama son üçüncü turda bir mola verildi. İYİ Parti, AK Parti, MHP bir ittifak yaptı. Biz 11’de kaldık onlarda 14 oy aldı ve Sadık Beyi göreve getirdiler. Son 75 gün için bu oyun oynandı. Neticede bizler bu duruma evet o zaman tabi ki üzüldük. Ama bir noktada da mutlu olduk. Çünkü 11 Cumhuriyet Halk Parti belediye meclis üyelerimizle dimdik ve onurlu bir duruş sergiledik. Önemli olan bence bu kısmıydı. Asla eğilip bükülmedik. Kendi seçmenimizin bize verdiği değeri mecliste koruduk. Dilerdim ki AK Parti MHP ve İYİ Parti’nin seçmenleri de onlara ideolojilerini savunsun diye o oyları veriyorlar. Kendi içlerinde böyle ittifaklar yapmasınlar. Sonuç olarak bizler 75 gün içinde güzel çalışmalar yaptık'' ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: ONEDİO 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecik Genci 2024-04-05 19:34:02

Eğer Serkan Bey Kendi Menfaatleri Doğrultuda Aday Cikarmasaydi. Şuan Fikret Reis Tulum Çıkarırdı. Başarılar Başkanım Yalnız Türlü Entrika ile 5 senede 4 başkan değişen ilde halen başkan seçilmişseniz bu sizin başarınız değil Serkan abimin başarısıdır kaybeden Bilecik oldu. 60 Yaşında Kadını 4 kişilik bayan olduğu yere sokup 30 milyar maaş veren sizsiniz. Aynı aileden cumbur cemaat sokan sizsiniz Cumali köylü insanların ekmeğiyle oynayıp işten çıksın diye uğraşan sizsisiniz ama doğru ya siz göreve geldiğinizde kimseyi ise almadığıniz Akp Belediyesi'nden 1000 kişi ise gelmiştir. Şuan hali hazırda ise başlayacak adamlarımız var. Ye kürküm ye Tebrikler Bilecik Kazanan Bilecik Tebrikler Başkanım Kazanan Sizsiniz Tebrikler Serkan Bey Kazanan Sizsiniz. İnşAllah Hiç Kaybeden Emekliliğe Kadar siz olun başkanım hizmet bizim hakkimiz . . .

banner22

resim yükleresim yükle