21.LİSELER ARASI ULUSAL TİYATRO ŞENLİĞİNDE İLİMİZ BUGÜN OYUNUNU SERGİLEYECEK

Bu yıl 21'incisi düzenlenen Liseler arası Ulusal Tiyatro Şenliği, Antalya'da düzenlenen tören ile başladı.

29 Nisan 2014 Salı 09:58
2438 Okunma
21.LİSELER ARASI ULUSAL TİYATRO ŞENLİĞİNDE İLİMİZ BUGÜN OYUNUNU SERGİLEYECEK

Bu yıl 21'incisi düzenlenen Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği, Antalya'da düzenlenen tören ile başladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nun (ABT) düzenlediği 21'inci Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk konulmasın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ile başladı.

 Yapılan törenin ardından Şenliğe katılan 25 okul, kostümleri ile  Antalya Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde ABT Kültür Salonu'na yürüdü.

 Türkiye genelinden 85 okulun şenliğe katılmak için başvurduğunu hatırlatan ABT Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür, ABT sanatçıları tarafından oluşturulan ön kurul incelemesi sonucu 25 okulun şenliğe katılmaya hak kazandığını belirtti.

 Antalya'nın yanı sıra İzmir, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Muğla, Giresun, Bilecik ve Sakarya'dan gelen okullar şenlik süresince tiyatro oyunlarını ABT sahnesinde sahneleyecek. İlimizi şenliklerde Bozüyük İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Anadolu Lisesi temsil edecek. Bugün saat 20:30'da ABT'de gösteri alacak olan okulumuz " Aşkımız Aksarayın en Büyük Yangını" adlı tiyatro gösterisini sergiliyecekler.

 Şenlik, 4 Haziran Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak ödül töreniyle sona erecek.

Son Güncelleme: 29.04.2014 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle