VEYSEL EROĞLU YENİ PROJELERLE GELDİ

Orman ve Su İşleri Bakanı, Veysel Eroğlu Bilecik’e gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunarak partililerle buluştu.

05 Mart 2014 Çarşamba 14:33
1538 Okunma
VEYSEL EROĞLU YENİ PROJELERLE GELDİ

Orman ve Su İşleri Bakanı, Veysel Eroğlu Bilecik’e gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunarak partililerle buluştu.

Veysel Eroğlu sabah saatlerinde, Bilecik’e yeni atanan Vali Ahmet Hamdi Nayir 'i ziyaret etti. Valilik binası önünde, Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun ve daire müdürleri tarafından karşılandı. Eroğlu, Valilik binasına girerek ilk olarak anı defterini imzaladı. Daha sonra kısa bir basın açıklaması yapan Eroğlu, Bilecik’e yapmış olduğu projelerden bahsederek, Selim Yağcı’nın yapmayı düşündüğü kurum binalarını bir araya toplama projesini çok beğendiğini belirtti. Eroğlu, “Eğer sen bu projeyi yaparsan, Türkiye’de bir ilke imza atmış olursun. Çok beğendim bu düşünceni, arkanda duracağım” dedi.

Valilik ziyaretinden sonra, Bilecik esnafını gezen Eroğlu, vatandaşlarla selamlaşarak Bilecik Ak Parti seçim bürosu önüne geldi. Burada da partililere seslenen Eroğlu, Selim Yağcı hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti. Selim Yağcı’nın hakikaten vizyon sahibi ve çalışkan biri olduğunu belirten Eroğlu, “Gerçekten çok güzel çalışmış ve başarılı eserleri Bilecik’e kazandırmış” dedi. Bilecik’in daha önceleri köy gibi olduğunu hatırlatan Eroğlu, “Yapılan çalışmaları anlatan kitapçığa bakarsanız, 100’ün üstünde eser görürsünüz. Alt yapıdan tutun alışveriş merkezleri, kültür ve kongre merkezleri gerçekten çok güzel olmuş. Üst geçitler, buz pisti, mahalle konakları gibi güzel çalışmalar yapılmış. Büyük bir poblem olan içme suyu sorununu çözmüş, doğal gaz getirilmiş. Park ve bahçeler yapılmış. Gerçekten tebrik ediyorum. Kapalı Pazar, Osmanlı El Sanatları gibi eserler kitapçıkta belirtilmiş. Engebeli arazisine rağmen, engelli vatandaşlarımıza birçok kolaylıklar sağlanmış, hizmetler yapılmış.  Bunların dışında başkanımızın 16 tane yeni projesi var. Başkanımız, hakikaten vizyon sahibi ve çalışkan biri. Gece gündüz çalışmış ve başarmış. Başkanımızın yeni projeleri arasında yeni şehir meydanı da var. Bizler de Başbakanımız da şehirlerde meydan konusuna çok önem veriyor” dedi.

Eroğlu, Bilecik ziyaretinden sonra, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Ak Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz ve partililerle birlikte Bilecik’in Söğüt ilçesine geçti. Burada da partililerle buluşan Eroğlu, kısa bir konuşmanın ardından Söğüt Ak Parti seçim bürosu açılışını yaptı. Daha sonra Ertuğrul Gazi Türbesini ziyaret eden Eroğlu, türbe ziyaretinden sonra Söğüt ilçesinden çıkarak, Bilecik’in Bayırköy beldesine geçti.

 

Bayırköy beldesinde Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ın karşıladığı Eroğlu, kalabalıktan oldukça mutlu olduğunu belirterek, “30 Mart’da inşallah yine Mustafa Yaman kardeşimizle birlikte yola devam edeceğiz” dedi.

Kısa konuşmasının ardından Eroğlu, Yalova’da katılacağı toplantı için beldeden ayrıldı.


 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 05.03.2014 14:33
Anahtar Kelimeler:
BilecikteBakanVeyselEroğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle