EROĞLU'NDAN YAMAN'A TEŞEKKÜR

Eroğlu'nun son durağı ise 5 yıldır Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Yaman'ın beldesi Bayırköy oldu.

05 Mart 2014 Çarşamba 15:35
1083 Okunma
EROĞLU'NDAN YAMAN'A TEŞEKKÜR
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun 2 günlük il ve ilçe ziyaretleri bugün son buldu. Eroğlu'nun son durağı ise 5 yıldır Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Yaman'ın beldesi Bayırköy oldu.
Bakanın beldeye girişi ile coşkulu bir kalabalık eşliğinde, Mustafa Yaman'ın çiçeklerle karşıladığı Bakan Eroğlu, Yaman'ın Bayırköy'e hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
İlk olarak kürsüye çıkan Mustafa Yaman, Bakan Veysel Eroğlu'na, Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz'a ve kendisinin hep arkasında olan vatandaşlarına sonsuz teşekkürler etti. Yapmış olduğu projelerden ve yapacaklarından bahseden Yaman, kısa konuşmasından sonra sözü Eroğlu'na bıraktı.
Bakan Eroğlu, Bayırköy'e karşı ayrı bir sevgisinin ve gönül bağının olduğunu belirtti. Eroğlu, "Ben buradan çok geçtim ve her geçişimde Bayırköy'e karşı ayrı bir sevgim oldu. Dolayısı ile buraya ne gerekiyorsa yapacağız. Aslında Yalova'ya toplantıya gidiyordum. Ama buradan geçerken durmadan edemedim. Özellikle sizlerle selamlaşmadan, kucaklaşmadan geçemedim. O yüzden sizlerle buluşmaktan fevk alade mutlu oldum" dedi.
Konuşması bittikten sonra Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman'ın hediyesini kabul eden Eroğlu Bayırköy'e yakınlığını tekrardan belirterek, "Bunu Bakanlıkta gözümün devamlı göreceği bir yere koyacağım ki Bayırköy'ü hiç unutmayayım, hep aklımda tutayım" dedi.
Eroğlu, konuşmaların ardından Yalova'da katılacağı toplantı için beldeden ayrıldı.

Son Güncelleme: 05.03.2014 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle