MUHARREM İNCE YAŞAR TÜZÜN'DEN BAHSETTİ

12 Nisan 2014 Cumartesi 16:46
2587 Okunma
MUHARREM İNCE YAŞAR TÜZÜN'DEN BAHSETTİ

Yalova Millet Vekili aynı zamanda CHP grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Uğur Dündar’ın yönettiği Halk TV’de canlı olarak yayınlanan ‘Halk Arenası’ programının bu haftaki bölümünde Yaşar Tüzün hakkında konuştu.

 Programa konuk olan CHP Yalova Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, o dönem İstanbul İl Başkanlığını yürüttüğünü ve seçimlerde Bilecik’te Yaşar Tüzün’ün Belediye Başkanlığını kazandığını belirtti. İnce, "Fakat bir partinin ambleminin oy pusulasında bulunmadığı gerekçesi ile seçimlerin iptal edildiğini ve tekrarlanan seçimlerde CHP’nin barajın altında kalmasına rağmen kardeşim Yaşar Tüzün’ün oylarını 2 ye katlayarak seçimi kazanmıştı. Vatandaşın kazanan ve haklı olan adaya sahip çıktığının bir örneği Bilecik’tir. Yalova’da tarihin en şaibeli seçimlerin yaşandı. Yalova’yı CHP söke söke aldı. Yalova’da seçimlerin iptal edilmesi durumunda aynen Bilecik’te olanların aynısı tekrarlanacaktır. CHP adayının oylarını ikiye katlayarak yeniden seçilecektir" dedi.  

Son Güncelleme: 12.04.2014 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle