KIRMIZI ŞİMŞEKLER GOL OLUP YAĞDILAR

İlimizi 2’inci Amatörde temsil eden Bilecikspor deplasmanda Kürespor’u 8-0 yendi.

14 Nisan 2014 Pazartesi 07:32
1326 Okunma
KIRMIZI ŞİMŞEKLER GOL OLUP YAĞDILAR

 İlimizi 2’inci Amatörde temsil eden Bilecikspor deplasmanda Kürespor’u 8-0 yendi.

İlk maçında Çaltıspor’un maça çıkmamasının nedeni ile 3-0 hülmen kazanan Bilecikspor, Kürespor deplasmanında gol oldu yağdı. Maça iyi başlayan Bilecikspor 20’inci dakikada Ekrem Dal’ın attığı gol ile 1-0 öne geçen Bilecikspor, 22 dakikada Ertuğrul Güllük’ün attığı gol ile durumu 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra oyunun hakimiyetini eline alan Kırmızı Şimşekler 44’üncü dakikada Ekrem Dal’ın kendisinin 2’inci takımının 3’üncü golünü atarak ilk yarıyı 3-0 önde kapattılar.

 

2’inci yarıya hızlı başlayan Bilecikspor 55’inci dakikada Mithat Genç kırmıza kart gördü. Bu dakikadan sonra ataklarını kesmeyen Bilecikspor 57’nci bulduğu penaltıyı gole çeviremedi. 60’ıncı dakikada Fatih Bakır’ın attığı gol ile durumu 4-0 yapan Bilecikspor iyice rahatladı. 10 kişi kalmasına rağmen oyunun hakimi olan Kırmızı Şimşekler 72’inci dakikada Ertuğrul Güllük, 80’inci dakikada Caner Aydın, 85’inci dakikada Kürespor’dan Mehmet’in kendi kalesine attığı gol ile durumu 7-0 getirdi. Oyunun son dakikalarında Caner Aydın’ın golü ile durumu 8-0 yapan Kırmızı Şimşekler adeta rakibine gol olup yağdı. Bu skordan sonra 2’de 2 yapan Bilecikspor haftaya zorlu Küplüspor maçına çıkıcak. 

Son Güncelleme: 14.04.2014 07:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle