MHP'DE DEPREM!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söğüt Belediye Başkanı adayı İsmet Sever adaylıktan çekildiğini duyurdu.  

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Ocak 2024 Perşembe 18:06
982 Okunma
MHP'DE DEPREM!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söğüt Belediye Başkanı adayı İsmet Sever adaylıktan çekildiğini duyurdu.  


 

Söğüt ilçesinde Cumhur ittifakının da adayı olan İsmet Sever sağlık sebebiyle adaylıktan çekildiğini bildirdi. Sever, yaptığı açıklamada "Mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi Söğüt Belediye Başkan adaylığından, sağlık sorunlarım nedeniyle affımı istiyorum. Bundan sonraki süreçte Milliyetçi Hareket Partisi' ne ve liderimiz genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli beyefendiye bağımlılığımın ve sadakatimin tavizsiz şekilde devam edeceğini bildirir , kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım " ifadelerini kullandı.
Mevcut belediye başkanlığını da yürüten İsmet Sever, Cumhur ittifakının ortak adayı olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından aday gösterilmişti.

Anahtar Kelimeler:
MHPDepremAdaylıkçekilme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle