DEVLET BAHÇELİ OSMANGAZİ'NİN BABAANNESİ HAYME ANA TÜRBESİNİN ZİYARET ETTİ.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik’in Söğüt ilçesinden sonra Kütahya’nın Domaniç İlçesine geçti.

12 Nisan 2014 Cumartesi 14:56
2809 Okunma
DEVLET BAHÇELİ OSMANGAZİ'NİN BABAANNESİ HAYME ANA TÜRBESİNİN ZİYARET ETTİ.

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik’in Söğüt ilçesinden sonra Kütahya’nın Domaniç İlçesine geçti.

 Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin babaannesi ve Ertuğrul Gazi'nin annesi Hayme Ana'nın Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Çarşamba köyündeki türbesini ziyaret etti. 

  Bahçeli, Bilecik'in Söğüt ilçesindeki programının ardından geldiği Kütahya'nın Domaniç ilçesindeki Çarşamba köyünde "Devlet Ana" diye tanınan Hayme Ana'nın türbesini ziyaret etti. Burada dua eden Bahçeli, Hayme Ana Müzesi'ni de gezdi. Bahçeli, kendisine ikram edilen ayranı içtikten sonra köydeki vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Bahçeli, daha sonra Domaniç ilçesine geçerek, MHP'li Belediye Başkanı Sahvet Ertürk'e tebrik ziyaretinde bulundu. Bahçeli'ye burada Yörük poşusu takıldı.

  Belediye önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Bahçeli, "Bize düşen milli ve manevi değerleri lekelemeden daha ileriye taşımaktır. Biz her zaman bu bilinçte olacağız. Biz her zaman ecdadımızın izinde olacağız. Verdiğiniz desteği emanet görüp, herkese kucak açacağız. Belediyemiz kimseyi dışlamayacaktır. Çünkü Hayme Anamızın vasiyeti budur. Her türlü ayak oyununa, tuzak ve tahribata boyun eğmeden MHP'yi seçtiniz. Sorunlara şifa olacağız. Normal süresi 7 Haziran 2015 olan genel seçimleri de buradan başlatıyor ve hedefimize kilitleniyoruz. Büyük Türk milleti müsterih olsun, bozgun uzun sürmeyecek, artık devam etmeyecektir. Bunu biliyoruz" dedi.

 

Konuşmalarının ardından Bahçeli burada bulunana vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Son Güncelleme: 12.04.2014 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle