MEYVE DEĞİL DOĞAL KALP İLACI!

Sağlıklı ve dengeli beslenerek, hayatınızdan hastalık risklerini uzaklaştırmanız mümkün.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Aralık 2023 Pazartesi 10:56
152 Okunma
MEYVE DEĞİL DOĞAL KALP İLACI!

Sağlıklı ve dengeli beslenerek, hayatınızdan hastalık risklerini uzaklaştırmanız mümkün.

Hayati organlarımızdan biri olan kalbi de sağlıklı beslenerek, olası hastalıklardan koruyabiliriz. Şimdi sizlere bahsedeceğimiz bu besin, adeta kalp damarlarını temizleyip gençleştiriyor.

Narın içeriğinde A vitamini, B1 vitamini, B2 vitamini, B6 vitamini, C vitamini, K vitamini, E vitamini, beta karoten ve folat yer alır. Meyvede antioksidan, antiinflamatuar ve antiviral özellikleri bulunur. Ayrıca demir, çinko, fosfor ve magnezyum açısından zengin içeriğe sahiptir.Antiinflamatuar bileşikler ve antioksidanlar açısından iyi içeriğe sahiptir. Çalışmalara göre nar suyu tüketmek; gribe ve soğuk algınlığına karşı da etkili olur.Bu nedenle kışın düzenli olarak nar yemek, sağlığa oldukça yararlı olacaktır.

KALP VE DAMAR HASTALIKLARINA KALKAN OLUR

Bu kış meyvesi, kan damarlarının korunmasında rol oynar ve gençleşmesini sağlar. Damarları tıkayan kötü kolesterolün düşmesine destek olabilir, damar tıkanıklığını engeller ve iyi kolesterolün yükselmesini sağlayabilir.İyi kolesterolün yükselmesini sağladığı için de kalp krizi ihtimalinin azalmasında etkili olur.Nar tüketmek, kan dolaşımının hızlanmasını sağlar.

HASTALIKLARA KARŞI KALKAN

İçeriğindeki beta karoten sayesinde hastalıklara karşı kalkan olur. Nar aracılığıyla alınan K vitamini, kan pıhtılaşmasında etkilidir.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle