EN HIZLI KİLO VERME YÖNTEMİ

Yeni yıl geliyor, 2023'ü uğurlarken her sene olduğu gibi ailece yenen yeni yıl yemeği ve ertesi gün yapacağımız uzun süren geç kahvaltılar olacak

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Aralık 2023 Cumartesi 10:52
100 Okunma
EN HIZLI KİLO VERME YÖNTEMİ

Yeni yıl geliyor, 2023'ü uğurlarken her sene olduğu gibi ailece yenen yeni yıl yemeği ve ertesi gün yapacağımız uzun süren geç kahvaltılar olacak.

Yeni yıl akşamı ve ertesi gün yapılan kahvaltılar meşhurdur. İşte bu yemekler, ölçünün kaçtığı zamanlardır. İşte Acil Durum Diyeti; özel günler ya da hafta sonu kaçamaklar ya da tatil sonrası alınan yağları eritmek için uygulamanız gereken özel bir beslenme programı. Acil Durum Diyeti'nin temel özelliği, ekstra kalori yakmaya yardımcı besinlerden oluşuyor. Ayrıca zayıflıyoruz ama kiloları korumayı da beceremiyoruz. Kilo veriyoruz fakat biraz kaçırdık mı hemen kilo almaya başlıyoruz. İşte tam bu aşamada verilen kilonun hem korunmasında destek olacak hem de hafta sonu, yeni yıl, doğum günü gibi özel günler sonrasında hızlı alınan 1, 2, 3 kiloyu hızlı verip vücutta yağlanmayı önleyecek önerilerim size çok iyi kılavuz olacak diyebilirim.VÜCUT, HIZLA YAĞ DEPOLAR MI?
Aslında en önemli sorun; ben hafta içi her şeye dikkat ediyorum ve hiç yemiyorum ama hafta sonu geç kahvaltı, serbest akşam yemeği yememe rağmen hızlı kilo alıyorum kısmıdır. Kısa sürede vücut hızlı kilo alabilir mi? Evet hem de yağ dokusundan hızlıca kilo alabilir. Çünkü hafta içi az yiyen biri zaten hafta sonu fazla karbonhidrat, lezzetli yağlı yemek ve atıştırmalıkları yediğinde vücut kalori bombası etkisi altına kaldığında bu aşırı kiloyu bir şekilde depolamaya gidecektir ki, bu da en kolay olarak yağ deposu olur. Daha sonra kişinin kendine güveni sarsılacak, "Biraz kaçırsam hızlı kilo alıyorum" diyerek artık sağlıklı alışkanlıklarından uzaklaşıp kolay yola sapacak. Yani daha önceden sevdiği ve kilolarının temel nedeni olan yeme alışkanlıklarına farkına varmadan dönüş sağlayarak verdiği kiloları da yeniden almaya başlayacaktır.

BU DİYETİ UYGULARKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER

1 Dört gün boyunca öğünlerin yerini değiştirmemek oldukça önemli. 3 ana 3 ara öğün yapacağınız bu özel beslenmede termik enerji etkisi en yüksek besinleri yiyeceğiniz için vücut hızla yağ yakmaya başlayacak.

2 Ana öğünler sonrasında Metabolik Denge Sıvısı tarifimden 1'er su bardağı içmenizi önereceğim. Metabolik Denge Sıvısı vücutta fazla suyun hızla atılmasını sağlayacak ve tok kalmanızı kolaylaştıracaktır.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
SaglıkKilo VermeYöntemi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle