BİR AYDA 5 BEDEN İNCELTİYOR

Diyet sürecini kolaylaştıran, hızlı bir şekilde 5 bedene kadar incelmenizi sağlayan ve metabolizmayı hızlandıran formül bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Nisan 2024 Cuma 10:59
90 Okunma
BİR AYDA 5 BEDEN İNCELTİYOR

Diyet sürecini kolaylaştıran, hızlı bir şekilde 5 bedene kadar incelmenizi sağlayan ve metabolizmayı hızlandıran formül bulundu.

Yapılan araştırmalar, kahvenin içerisine eklenen bir kaşık tarçının mucizevi etki göstererek yağ yakımını hızlandırdığını ortaya koydu. Yapılan araştırmalara göre, sabahları tükettiğiniz kahvenin içerisine ekleyeceğiniz bir kaşık tarçın, vücuttaki fazla kiloların kolaylıkla atılmasını sağlıyor. İştahın azalmasını sağlayan tarçın sağlıklı bir şekilde diyet sürecinizi sürdürmenizi sağlar.Tarçın aynı zamanda antienflamatuar özelliğe sahiptir. Bu sayede bağışıklığı güçlendirerek diyet sürecinde ortaya çıkabilecek gribal enfeksiyonlara ve halsizliklere karşı korur.Kısa sürede beş bedene kadar incelten kahve tarifi için ihtiyacınız olan şeyler; Türk kahvesi, su ve bir çay kaşığı tarçın.Cezvenin içerisinde bir fincan su ekleyin. 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi ve bir çay kaşığı tarçın koyun. Ardından ısınıp köpürmesini bekleyin ve fincanınıza alıp tüketin. Eğer herhangi bir mide sorunu yaşamıyorsanız bu tarifi sabah aç karna deneyebilirsiniz.

KAHVE VE TARÇIN NASIL BİR ETKİ GÖSTERİYOR?

Hem kahve hem tarçın antioksidan deposudur ve bu sayede vücudun hücre yaşlanmasını durdurmak için ihtiyaç duyduğu maddeleri sağlar.

İŞTAHI KESER

Kahve tokluk hissi yarattığı için gün içindeki açlık krizlerinizin önüne geçer. Tarçın, kan şekerini dengelediği için tatlı krizlerinizin oluşmasını engeller.Tarçın, yemek yenildikten sonra kan şekerinin artışının hızlı bir şekilde ilerlemesini engeller. Vücudun insülin etkinliğini artırarak iltihaplanmayı önler.

VİTAMİN VE MİNERALLERLE DOLU

Tarçın, en etkili baharatlardan biridir. Bir çorba kaşığı tarçın tükettiğinizde vücudunuza 4 gram lif almış olursunuz. Günlük ihtiyaç duyulan manganezin %68'ini karşılar, kalsiyum ihtiyacının %8'ini, demir ihtiyacının %4'ünü ve günlük K vitamini ihtiyacının %3'ünü karşılar.Tarçın tat olarak keskin bir baharat olduğu için tek başına tüketildiğinde acımsı bir tat bırakır. Bu nedenle süt, yoğurt veya kahve ile tüketilmesi öneriliyor. Kahvenize farklı, lezzetli bir aroma katar.Kahvenize toz tarçın ekleyebileceğiniz gibi dilerseniz bir adet çubuk tarçını koyup bekletip sonrasında tüketebilirsiniz.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle