ANADOLUNUN YILDIZLARI İLİMİZDE

ANADOLUNUN YILDIZLARI İLİMİZDE

27 Şubat 2014 Perşembe 09:23
1920 Okunma
ANADOLUNUN YILDIZLARI İLİMİZDE
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce organize edilen “Anadolu Yıldızlar Ligi” Kız ve Erkek Voleybol Ege grubu müsabakalarına ilimiz ev sahipliği yapıyor. İzmir, Manisa, Uşak, Denizli, Kütahya, Eskişehir, Muğla, Aydın ve Bilecik olmak üzere 9 farklı ilden yaklaşık 270 Sporcu ve Antrenörün katılımıyla, 28 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce gerçekleştirilecek müsabakalar ilimiz Atatürk Spor Salonunda yapılacaktır.
 
 Müsabakaların teknik toplantı ve kura çekimi Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda 27 Şubat 2014 saat:17:00’ de yapılacaktır. Anadolu Yıldızları voleybol müsabakalarının çekişmeli ve zevkli bir turnuva olacağı düşüncesiyle spor sever halkımızı müsabakalarda birlikte olmak üzere davet ediyoruz.
 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak müsabakalarda yer alan tüm takımlarımızın sporcularına, idareci ve antrenörlerine İlimize hoş geldiniz diyor başarılar diliyoruz.

Son Güncelleme: 27.02.2014 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle