BAŞKAN ŞAHIN, KADIN GIRIŞIMCILERLE BIR ARAYA GELDI

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Kadın Girişimciler Kooperatifi üyeleri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Girişimci kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Şahin karanfil ve hediye takdim etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Mart 2022 Salı 16:35
61 Okunma
BAŞKAN ŞAHIN, KADIN GIRIŞIMCILERLE BIR ARAYA GELDI

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Kadın Girişimciler Kooperatifi üyeleri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Girişimci kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Şahin karanfil ve hediye takdim etti.


Başkan Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programında Kadın Girişimciler Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Şahin girişimci kadınların Kadınlar Günü’nü tebrik ederek, karanfil ve hediye takdim etti. Başkan Şahin ardından yaptığı açıklamada, “Türk kadını, tarihimizin en eski dönemlerinden içinde bulunduğumuz çağa kadar toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer almış, her dönemde ihtiyaç hissettiğimiz feragat ve fedakarlıkların en yücesini yapmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle