KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA ANLAMLI ZIYARET

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle çeşitli ziyaretlerde bulunan Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk’ün ablası Zeynep Bakırkaya’yı ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Mart 2022 Salı 16:37
71 Okunma
KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA ANLAMLI ZIYARET

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle çeşitli ziyaretlerde bulunan Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk’ün ablası Zeynep Bakırkaya’yı ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı.


Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir takım ziyaretler gerçekleştirerek programlara katıldı. Vali Kızılkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla valilik bünyesinde görevli kadın personeli makamında kabul ederek hediye takdiminde bulundu. Valilik toplantı salonunda devam eden kutlama programında Vali Kızılkaya, kadın çalışanlarda bir süre sohbet etti.


Ardından Vali Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Bilecik Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen ‘Kadın Gözünden Kadın’ konulu fotoğraf sergisini ziyaret etti.

Daha sonra Vali Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk’ün ablası Zeynep Bakırkaya’yı ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı. Bakırkaya ile bir süre sohbet eden Vali Kızılkaya ve eşi, şehit kaymakama Allah’tan rahmet diledi.


8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklamada bulunan Vali Kızılkaya, “8 Mart, kadınların karşılaştığı zorlukları anlayabilmek, anlatabilmek ve sorunlara çözüm bulabilmek adına önemli bir gün” ifadelerini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle