İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DURMUŞ’UN 2. DÖNEM MESAJI

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 2016-2017 eğitim öğretim yılı 2. dönem başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

06 Şubat 2017 Pazartesi 13:42
792 Okunma
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DURMUŞ’UN 2. DÖNEM MESAJI

 Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 2016-2017 eğitim öğretim yılı 2. dönem başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

  Durmuş, mesajında, 21. yüzyıl nesline gerekli olan temel becerileri kazanmış, teknolojik ve bilimsel yenilikleri takip edebilen, milli ve manevi değerlerimize bağlı, evrensel değerleri tanıyan, güçlü Türkiye’nin hizmetkârı, her bakımdan sağlıklı ve eğitimli nesiller yetiştirmenin en temel görevleri olduğunu belirtti. Fazilet Durmuş, "Mevlana Celaleddin Rumî’nin pergel örneğinde ifadesini bulan “bir ayağı kültürel-manevi değerlerine sabit, diğer ayağı dünyayı dolaşabilen” bir nesil yetiştirme hedefimizi gerçekleştirme sorumluluğunu üstlenirken en büyük güvencemiz, ilimizde görev yapan dinamik ve heyecanlı öğretmen kadromuz ve donanımlı yöneticilerimizdir” ifadelerini kullandı.

 

  "Bilecik ilimizi eğitim-öğretim alanında ileri noktalara taşıyacağımıza inanıyorum"

 

  Durmuş, büyük ve güçlü Türkiye’nin bir parçası olunduğunu unutmamak gerektiğini belirttiği mesajında, “Bakanlığımızın eğitim vizyonu çerçevesinde, yerel değerlerimize saygılı, sorun çözmeye odaklı, istişareye dayalı bir yönetim sergileme gayreti içinde olacağız. Kaybedecek bir insanımızın, kaybedecek bir saniyemizin olmadığı şuuru ile fedakâr öğretmenlerimiz ve onlara liderlik eden değerli yöneticilerimiz ile birlikte Bilecik ilimizi eğitim-öğretim alanında ileri noktalara taşıyacağımıza inanıyorum. Bilecik’imizin tarihi ve kültürel misyonu, bize bu sorumluluğu yüklemektedir. Akademik başarısı yüksek ve Cumhuriyetimizin 100. yılında 2023 vizyonunu gerçekleştirmiş bir Bilecik, tüm eğitimcilerin ortak idealidir” ifadelerine yer verdi.

 

  "Bu anlamda okulla ve öğretmenle sürekli irtibat halinde olmanızı bekliyoruz"

 

  İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, mesajına şu şekilde devam etti: 

  “İkinci dönemle birlikte yönetici, öğretmen, eğitim çalışanları ve velilerimizle uyum içinde bizlere emanet edilen evlatlarımızı geleceğe hazırlamak ve onların geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak yegane hedefimizdir. Saygıdeğer veliler; bizler, sizin bize emanet ettiğiniz evlatlarınızı kendi evlatlarımız bilerek onları en verimli ve en sağlıklı şekilde hayata hazırlamayı görev addediyoruz. Eğitimin temellerinin atıldığı aile olarak çocuğunuza olan ilginiz ve göstereceğiniz hassasiyet çok önemlidir. Bu anlamda okulla ve öğretmenle sürekli irtibat halinde olmanızı bekliyoruz."

Son Güncelleme: 06.02.2017 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle