50 ÖĞRETMENE 'ARAŞTIRMA PROJELERİ YAZILIM EĞİTİMİ'

TÜBİTAK ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği yaparak Bilecik Öğretmenevinde 3 gün süren ‘TÜBİTAK 2204 Lise ve Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yazım Eğitimi’ düzenlendi. Eğitimlere Bilecik’in farklı ilçelerinden 50 öğretmen katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Ocak 2023 Pazartesi 13:43
161 Okunma
50 ÖĞRETMENE 'ARAŞTIRMA PROJELERİ YAZILIM EĞİTİMİ'

TÜBİTAK ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği yaparak Bilecik Öğretmenevinde 3 gün süren ‘TÜBİTAK 2204 Lise ve Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yazım Eğitimi’ düzenlendi. Eğitimlere Bilecik’in farklı ilçelerinden 50 öğretmen katıldı.


‘Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimleri’nin ilk gününde Uludağ Üniversitesi’nden TÜBİTAK Bursa Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Özkan ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ömer Faruk Öztürk eğitime katılan öğretmenlere 2204 projeleri hakkında genel bilgi vererek bilimsel araştırma projelerinin nasıl hazırlanacağına dair sunum yaptı. Eğitimin ikinci gününde Ahi Evran Üniversitesi’nden Prof. Dr. Bayram Tay, öğretmenlere ‘Araştırmaların Sınıflandırılması ve Bilimsel Etik’ konularında bilgi verdi. Eğitimlerin son gününde ise Uludağ Üniversitesi’nden TÜBİTAK Bursa Bölge Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Şehnaz Baltacı ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nden Doç. Dr. İlker İnam, öğretmenleri gruplara ayırarak atölye bazlı çalışmalar gerçekleştirdi.


Eğitimlerin son gününde akademisyenler ve öğretmenler eğitimlerin kapanışı için meşale eşliğinde pasta kesti. Eğlenceli anların ardından hatıra fotoğrafı çekinerek başka bir eğitimde tekrar bir araya gelmek üzere sözleşerek vedalaştılar.
Değerli vakitlerini ayıran akademisyen ve öğretmenlere teşekkür eden katılımcı öğretmenler, “Bilecik bundan sonra daha da çok proje kazanacak” dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle