DURMUŞ'TAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ NAMAL'A ZİYARET

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal’a taziye ziyaretinde bulundu.

14 Aralık 2016 Çarşamba 14:27
479 Okunma
DURMUŞ'TAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ NAMAL'A ZİYARET

   Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal’a taziye ziyaretinde bulundu.  

 

 

     Durmuş, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Dursun Fakıh, TOKİ ve 700. Yıl İmam Hatip Ortaokulu yönetici ve öğrencileriyle birlikte İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal’a İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan hain saldırı sonucunda verilen şehit ve yaralılar dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu. Olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirten Durmuş, saldırının ülkenin gelişip ilerlemesini hazmedemeyen çevreler ve onların maşası terör örgütleri tarafından gerçekleştirildiğini ancak hiçbir gücün birlik ve beraberliği bozmasının mümkün olmadığını ifade etti.

 

 

    Vatandaşların güvenliği ve huzuru için gece gündüz çalışan polislerin her zaman yanında olduklarını kaydeden Durmuş, şehitlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi ve İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal’a baş sağlığı dileklerini iletti.  İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal da, olaydan dolayı çok üzgün olduklarını, hainlerin ülkeyi parçalamaya ve bölmeye asla güçlerinin yetmeyeceğini belirtti.

 

 

    Ziyaretleri dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a, okul yöneticilerine ve öğrencilere teşekkür etti. Daha sonra İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu öğrencileri, Emniyet Müdürlüğünün bölümlerinde görev yapan polislere karanfil verdiler ve baş sağlığı dileğinde bulundular.

 

 

    İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal da, günün anısına öğrencilere hediye takdim etti.

Son Güncelleme: 14.12.2016 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle