BİLECİK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 3.İSTİŞARE TOPLANTISI

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü 3. İstişare Toplantısı, Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapıldı.

10 Kasım 2016 Perşembe 04:59
729 Okunma
BİLECİK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 3.İSTİŞARE TOPLANTISI

       Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü 3. İstişare Toplantısı, Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapıldı.  

 

 

       Ev sahipliğini Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaptığı toplantının ilk bölümüne, İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Maarif Müffetişleri Başkanı Ramazan Gözen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Kaba, Cuma İvrendi ve İbrahim Barış Kalın ile İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

 

 

  Toplantının ikinci bölümü, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un konuşmasıyla başladı. İlçe Milli eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ilçede bulunan okul ve kurumlar hakkında kısa bilgi verdikten sonra, tanıtım sunumu yayınlandı. Ardından yeni eğitim-öğretim yılı ile ilgili görüşme, planlama ve bilgilendirmeler yapıldı. Binaların inşaat, onarım ve donanım hazırlıklarının geldiği aşamalar hakkında bilgiler verildi.

 

 

    2016-2107 eğitim öğretim yılında yapılacak olan TEOG, YGS ve LYS sınavlarına hazırlık çalışmaları görüşüldü. Eğitim Eylem Planlaması ve Öğretim Eylem Planlaması konuları üzerinde duruldu. "Bilecik eğitimini nasıl en üst seviyelere çıkarabiliriz?" ve taşımalı öğrencileri konusu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin koordineli bir şekilde ve el birliğiyle çalışması neticesinde Bilecik'te eğitim-öğretimin kalitesini daha yükseklere taşıyabileceklerini dile getirdi. Her türlü çalışmalarında kendilerine elinden geldiği kadar destek olacağını söyledi.

  Toplantı, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Duruş’un tüm katılımcılara teşekkür etmesi ve çalışmalarında başarı dilekleriyle sona erdi.

Son Güncelleme: 10.11.2016 04:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle