BELEDİYE'SİZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM

BELEDİYE'SİZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM

10 Şubat 2014 Pazartesi 10:47
1703 Okunma
BELEDİYE'SİZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM
 Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, dün akşam Bayırköy gençliği ile Kent Ormanda akşam yemeğinde bir araya geldi. 
 Mustafa Yaman, yemek sonrası açıkladığı projelerinde gençlerin önemini anlatırken ilk olarak hesep vereceği kişiler gençler olduğunu belirtti. Yaman," Geçen seçimde bu seçimde aynısını yaptık bu seçimde aynısını yapacağız yapacaklarımıza söz vereceğiz yapamayacaklarımıza da söz verdiğimiz zaman biliyoruz ki bu gençler bize 5 yıl sonra hesabını soracaklardır. Yapacağımız gölet projesinden, havuz projesine kadar yapılan bir çok projeyi siz gençlere anlatacağım. Bayırköy gençliğine, birlik ve beraberliklerinden dolayı saygısından ve hiç bir zaman herhangi bir siyasi partinin propagandasını yapmadıklarından ötürü de teşekkür ederim.
 Tren yolu altı ile ilgili önümüzdeki dönem de çıktı çılgın proje diye bir proje ben onlarla ilgilide kısa bilgi vereyim. Bayırköy'de hızlı tren projesini gerçekleştirdikten sonra Devlet Demir Yolları normal yük taşımacılığında ki hattı iki hatta çevirecek yani, şu anda Bayırköy'ün için de 2 ya da 3 hat var ama Bayırköy'ün çıkışında tek hat var. Bu hatlar gelişli gidişli olacak bundan sonraki süreçte sadece Bayırköy'de değil Türkiye'nin genelinde bu şekilde olacaktır " dedi. 
 

Son Güncelleme: 10.02.2014 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle