MEHMET BAŞ YENİ BAŞKAN

Bilecik Madeni İşler Sanatkarları Odası Başkan'lık seçimi yapıldı.

10 Şubat 2014 Pazartesi 16:51
2660 Okunma
MEHMET BAŞ YENİ BAŞKAN

Bilecik Madeni İşler Sanatkarları Odası Başkan'lık seçimi yapıldı. 

  Bugün Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi lokalinde saat 15:00’da başlayan seçim 353 üyeden 218 oy kullanımı ile sona erdi. Mehmet Baş ve Bülent Türe’nin aday olduğu seçimde, 3 geçersiz, 74 oy Bülent Türe alırken, 141 oy alan Mehmet Baş Madeni İşler Sanatkarları Odası yeni başkanı oldu.

 

  Seçim sonunda görüşlerini bildiren Baş, “Demokratik bir ortamda seçim yapıldı. Üyelerimize gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Yönetim olarak bizlere güvensinler bizlerde onları utandırmayacağız. Ben dediğim gibi 1 dönem Başkanlık yapacağım. Daha sonra gençlere bırakacağım. Çünkü artık gençlerimizin bu işlere el atması gerekiyor.Esnafın her zaman yanında olacağız” dedi. 

Seçime Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adyı Sungur Turan, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, Orhan Şişman ve oda üyeleri katıldı.

Son Güncelleme: 10.02.2014 16:51
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKEsnaflar Odası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle