TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ ÜYELERİ SOMA FACİASINI MUMLARLA ANDI

Bilecik'te Toplum Gönüllülerine üye bir grup genç, Somalı madencileri mumlarla andı.

24 Mayıs 2014 Cumartesi 15:38
1704 Okunma
TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ ÜYELERİ SOMA FACİASINI MUMLARLA ANDI

Bilecik'te Toplum Gönüllülerine üye bir grup genç, Somalı madencileri mumlarla andı.  

  Cumhuriyet meydanında toplanan grup, mumlarla 'SOMA' yazarak kazada hayatını kaybedenleri andı. Yaklaşık 100 adet mumum kullanıldığı etkinlikte 'SOMA' yazısının etrafında bir süre oturan gençler, O harfinin ortasına barış işareti yaptı.

  Toplum Gönüllüleri koordinatörü Ezgi Bağcı, Soma'da yaşanan üzücü olayın birçok insanın içinde bir yara olduğunu ve kendilerinin de bununla ilgili bir etkinlik yapmak istediklerini belirtti. Bağcı, "Tamamen siyaset dışı birilerini kötü göstermek için değil, sadece bir tepki olması için, bununla ilgili mumlarla 'SOMA' yazısı yazdık. Bununla alakalıda 19 Mayıs haftasına da denk geldiği için O harfinin içine barış işareti yazarak süslemek istedik. Toplumdan barıştan yanayız" dedi.

  Grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Son Güncelleme: 24.05.2014 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle