AK PARTİ ENGELLERİ KALDIRDI

Bilecik Ak Parti İl Teşkilatı engellileri daha iyi anlamak için yemek verdi.

25 Mayıs 2014 Pazar 10:28
922 Okunma
AK PARTİ ENGELLERİ KALDIRDI

Bilecik Ak Parti İl Teşkilatı engellileri daha iyi anlamak için yemek verdi.

Bilecik Kar Yemek düğün salonunda verilen yemekte bir konuşma yapan Bilecik Ak Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz, bu nazik davetlerini kırmayıp gelen engelliler ve ailelerine teşekkür etti. Engellileri hayata katmak ve hayata kazandırmak için onların önündeki engelleri kaldırmak anlamında hep birlikte çalışma yaptıklarını belirten Poyraz, şöyle konuştu: "Tabi burada geçen dönemlerde pek çok şeyler yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Ama şunu yapma gayreti içinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Tamam, bir takım bir şeyler yapmak istiyoruz. Bizim göremediğimiz bizim eksik bıraktığımız hususlarla ilgili olarak özellikle engelli vatandaşlarımız ve onların ailelerinden gelecek görüş ve önerilere her zaman açık olduğumuzu söyledik söylemeye devam ediyoruz. Engelli vatandaşlarımızı evlerinde hapis olmaktan kendi başlarına yaşamaktan çıkarıp onların aslında toplumun saygın bireyleri olduğu saygın birer kişileri olduğu ve bu noktada çalışmalar yapılması gerektiği hususları üzerinde durduk." Ekonomik ve sosyal olarak bu vatandaşlarımızın bu insanlarımızın desteklenmesi topluma karışması noktasında her türlü tedbirler alındığını anlatan Poyraz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biliyorsunuz ilimizde bile bütün kaldırımlar bütün işyerleri girişlerini söktük attık. Yapacak çok işimiz var biz özellikle engelli ailelerimize bu anlamda gücümüzün yettiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Onların katlandığı fedakarlığa bir nebze olsun biz de ortak olmak istiyoruz. Bu anlamlı programı organize eden İl başkanımıza İl Başkan yardımcımıza ayrıca teşekkür ediyorum.“

  Yemeğe Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım,  Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, parti yöneticileri ve engelli aileleri katıldı. Programın sonunda Bilecikli sanatçı Hilal Coşkun misafirlere mini bir konser verdi.

Son Güncelleme: 25.05.2014 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle