T.H.K Tanıtım TIR'ı Bilecik'te

T.H.K Tanıtım TIR'ı Bilecik'te

25 Nisan 2014 Cuma 13:14
1214 Okunma
T.H.K Tanıtım TIR'ı Bilecik'te

T.H.K tanıtım TIR’ı Bilecik’te

Türk Hava Kurumu’nun (THK) tanıtım TIR’ı Bilecik Müzesi’nin yanında ziyaretçilere açıldı. Faaliyetlerini anlatmak, tüm yurtta yaygın hale getirmek, havacılığı sevdirmek adına Türkiye'nin neredeyse bütün illerini gezen tanıtım TIR'ı model uçakları, helikopterleri, pilot kıyafetlerini, şapka ve tşörtlerini burada sergilemeye başladı. Tanıtım TIR'ı bugün akşam 18:00'a kadar burada kalacak.

Türk Hava Kurumunda görevli Planör Pilot Barış Meral, ana hedeflerinin gençlerin ilgisini ufak yaşta çekmek olduğunu belirtti. Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir ve Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş'a bilgi veren Meral, Türk Hava Kurumunun amacını anlattı. Meral,"Tanıtım çerçevesinde yapılan organizasyon etkinlikleri kapsamında özellikle sivil havacılıkla ilgili olan gençlerin ilgisinin bekliyoruz" dedi.

Vali Nayir, Türk Hava Kurumunun çok köklü bir kurum olduğunu fakat çok fazla bilinmediğini belirtti. Nayir, "Yeni yetişen gençlik bunu daha iyi bilip daha iyi tanıması lazım. Sizlerin yönettiği kurs faaliyetleri var, Türk Hava Kurumunun kursları var. Gençlerin bunlara yönelmesi lazım" dedi.

Son Güncelleme: 25.04.2014 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle