Bir Oyuncak Bin Umut

Bilecik Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince hazırlanan 'Bir Oyuncak Bin Umut' adlı projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

25 Nisan 2014 Cuma 14:06
1955 Okunma
Bir Oyuncak Bin Umut

Bilecik Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince hazırlanan 'Bir Oyuncak Bin Umut' adlı projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.  

  Bilecik Anaokulunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Bilecik Belediyesi tarafından güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını, Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen projenin çocuklar için güzel sonuçlar vereceğine inandıklarını belirtti. Şentürk, “Oyuncak çocuklar için vazgeçilmez bir unsur. Bilecik Belediyesi olarak projeye gerekli tüm desteği vereceğiz” dedi.

  Proje Sorumlusu Özlem Alapala ise, oyuncağı olmayan bütün çocukların oyuncak sahibi olması amacıyla projeyi gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bir oyuncak ile bütün çocuklara bin umut olmayı hedeflediklerini kaydeden Alapala, ''Bütün Bilecik halkından projemize destek bekliyoruz. Projemiz kapsamında 12 devlet kurumuna oyuncak kutuları yerleştireceğiz. Orada, velilerimiz ve çocuklarımız tarafından toplanan oyuncakları bir araya getirip tekrar paketleyerek oyuncağı olmayan çocuklarımıza ulaştıracağız'' diye konuştu.

  Konuşmaların ardından çocuklar, oyuncaklarını kutulara doldurarak, fotoğraf çektirirken, programa, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halis Çelik, Okul Müdürü Müge Üstünbaş ve öğrenciler katıldı.

 

Son Güncelleme: 25.04.2014 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle