SEVGİ ÇİÇEĞİNDEN DÜNYA ÇAPINDA BİR BAŞARI

Sevgi Çiçeği Koleji Ken­ya­’nın Baş­ken­ti Na­iro­bi­’de düzenlenen “Golden Climate” yarışmasında bronş madalya kazandı.

08 Mayıs 2014 Perşembe 12:53
1769 Okunma
SEVGİ ÇİÇEĞİNDEN DÜNYA ÇAPINDA BİR BAŞARI

Sevgi Çiçeği Koleji Ken­ya­’nın Baş­ken­ti Na­iro­bi­’de düzenlenen “Golden Climate” yarışmasında bronş madalya kazandı.

 Bu yıl 4’üncüsü dü­zen­le­nen Uluslararası “ Gol­den Cli­ma­te” (Altın İklim)  Pro­je Ya­rış­ma­sı­nda Dünya 3’üncüsü olarak kendi dalında Bronz madalya almaya Bilecik Sevgi Çiçeği Koleji hak kazandı. Bu ödül hakkında görüşlerinin bildiren okul müdürü Veli Arısoy, yarışmaya başvuran yüzlerce proje arasından 136 tane proje finale kaldığını belirtti. Arısoy, “ Türkiye,  Almanya, Meksikа, Brеzilya, Amerika Birleşik Devletleri , Azerbaycan, Kırgızistan, Irak, Bosna Hersek, Tayland, Güney Afrika başta olmak üzere 31 ülkeden öğrencilerin katıldığı yarışmada dört farklı kategori olarak düzenlendi.

 Junier kategoride  öğrencilerimiz Cemre Bekar ve Environmental kategoride ise Eylül Sıkılı dünya 3’üncüsü olarak Bronz Madalya almaya hak kazandılar. Proje sorumlusu İdris Ermişer ve öğrencileri tebrik ediyorum.  Başarının tesadüf olmadığını her yönüyle disiplinli ve sistematik çalışmayla projeler geliştirme gibi büyük kazanımlarının olduğunu, Bilecik ilimize başarı getirdikleri içinde çok mutlu olduklarını,  bu başarıda emeği geçen herkese ve bilhassa öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ediyorum” diye belirtti.

Son Güncelleme: 08.05.2014 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle