MİLLETVEKİLİ ADAYINDAN, FETHULLAH GÜLEN’E YAKINLIĞI İLE BİLİNEN OKUL MÜDÜRE ŞOK SÖZLER

Ak Parti Bilecik 2’inci sıra adayı Ramazan Kurtulmuş ile Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Okul Müdürü Veli Arısoy arasında yaşanan diyalog seçimlere damgası vurdu.

08 Haziran 2015 Pazartesi 07:34
5426 Okunma
MİLLETVEKİLİ ADAYINDAN, FETHULLAH GÜLEN’E YAKINLIĞI İLE BİLİNEN OKUL MÜDÜRE ŞOK SÖZLER

 Ak Parti Bilecik 2’inci sıra adayı Ramazan Kurtulmuş ile Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Okul Müdürü Veli Arısoy arasında yaşanan diyalog seçimlere damgası vurdu.  

 

 

  Siyasi bir temsilen müşahit kartları ile Anadolu Lisesi’nde sandıkta görev alan Fethullah Gülen’e yakınlığı bilinen Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Okul Müdürü Veli Arısoy’a, “İhanet edenler Türkiye’ye güzel bir şey yapamaz müdürüm” diyen Ak Parti Bilecik 2’inci sıra adayı Ramazan Kurtulmuş seçimlere damgasını vurgu.  Arısoy’a, gelip eğer siyaset yapacaksanız parti kurup siyaset yapacaksınız diyen Kurtulmuş, “Ama yapmayacaksan gelip burada örgüt mensubu olarak başka siyasetçiler adına başka partiler adına siyaset yapmayacaksın olay bu kadar basit” dedi.

 

 

  “İHANET EDİYORSANIZ İHANET ŞEBEKESİYSENİZ İHANET ŞEBEKESİ OLDUĞUNU SÖYLEYECEKSİNİZ”

 

 

  Okul çıkışı açıklama yapan Kurtulmuş, çocukları eğiteceğiz diyerek bu görüntü adı altında bu isim altında gelipte memlekete ihanet edip memleketi ele geçirip iş birliği yapamayacaklarını iddia etti. Sandıklarda müşahit kartı ile başkalarına marabalık yapmayacaklarını ifade den Kurtulmuş, “Bu ülkeyi seviyorsanız bu memleketi seviyorsanız bu memleketi sevdiğinizi açıkça söyleyeceksiniz. İhanet ediyorsanız ihanet şebekesiyseniz ihanet şebekesi olduğunu söyleyeceksiniz.

 

 

  Bu kadar basit gelip te birilerinin peşine takılıp ta burada seçim sandıklarının başında başkalarına marabalık yapmayacaksınız, veya siyaset yapacaksınız partini kurarsın getirirsin siyasetini yaparsın. Ama gidip te birilerine marabalık yapmazsın. Adam gibi meydana çıkarsın yüreğin varsa kalleşler gibi arkadan dövüşmezsin.

 

 

Bu memleketi bölmeye satmaya kalkmazsın. Gelip adam gibi delikanlı gibi çıkarsın beni partim var partim adı altında siyaset yapıyorum dersin. Öyle korkak kaçak dövüşmeyle bu işler olmaz. Çıkacaksın meydana diyeceksin benim partim var siyaset yapıyorum. Sağına soluna kıvırmayacaksın. Adam gibi adam olacaksın” dedi.

 

Son Güncelleme: 08.06.2015 07:34
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAkparti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle