İKTİDAR İL DANIŞMA TOPLANTISINDA MUHALEFETE YÜKLENDİ

Bilecik’te Ak Parti İl Danışma Kurulu toplantısı ve İftar programı düzenlendi.

07 Temmuz 2014 Pazartesi 08:47
1326 Okunma
İKTİDAR İL DANIŞMA TOPLANTISINDA MUHALEFETE YÜKLENDİ

Bilecik’te Ak Parti İl Danışma Kurulu toplantısı ve İftar programı düzenlendi.

Bilecik’te özel bir restoranda düzenlenen programa Ak Parti MKYK üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, bilindiği üzere ülkemizin Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine girdiğini belirterek, “ Bu süre zarfında sürecini değerlendirmek için geçen hafta Ankara’daydık. Cumhurbaşkanı adayı olarak partimiz, Milletvekillerimizin tamamı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak açıkladı. Bu ülkemize partimize, teşkilatımıza hayırlı olsun.  Bu temennilerle sözlerime başlamışken Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylar açıklandı biliyorsunuz. Değerli arkadaşlar ben sadece 5 partinin tek aday gösterdiği muhalefetin adayı olan adayla ilgili süreçle birkaç cümle söylemek istiyorum. 1960 ile 1970’li yıllarda yaşayanlar ve hatırlayanlar o dönemleri iyi bilenler şunu iyi tespit ederler vefatken Cumhurbaşkanı seçimi için oylamaların sürekli yapıldığı Milletvekillerinin bir akşamda 10 veya 15 Milletvekilinin satın alındığı parti değiştirdiği biliyorsunuz. O dönemde o dönemin yıllardır Başbakanlığını yapmış 6 defa geldim 7 defa gittim diyen Başbakanı olduğu bu ülkede kaosun enflasyonun sıkıntıların çatışmalarım ayrışmanın kavgaların mesef çatışmalarının yaşandığı bu ülkede bugüne geldik biliyorsunuz” dedi.

“O DÖNEMLERDE AHMET NECDET SEZER’DE AYNI SENERO UYGULANMIŞTI”

Konuşmasının devamında,  daha önce o dönemler de oynanan senaryolar son olarak da Ahmet Necdet Sezer’in Cumhurbaşkanlığı seçilmesiyle oynanmıştır aynı senaryo aynı kişiler tarafından yeniden gündeme getirdiğinin belirtti. Kurtulmuş, “Bir Cumhurbaşkanı adayı birilerinin dayatmasıyla muhalefetin özelleşmesiyle  ülke gündemine getirildi. Bu seneye göre bu ülkede çok kaoslar yaşandı çok sıkıntılar yaşandı milletimiz bu senaryoları çok yaşadığı için buna dilim asla vermeyecek netice itibariyle gelinen noktada bizim Cumhurbaşkanı adayımız Milletin Cumhurbaşkanı adayı diyoruz milletin Cumhurbaşkanı olacak diyoruz Muhalefetin Cumhurbaşkanı adaylıda vesayetin Cumhurbaşkanı adayı diyoruz işin özeti budur. Neticede Türkiye çok önemli bir dönüm noktasına geldi değerli arkadaşlar Türkiye’nin yeni Türkiye’nin inşası noktasında önümüzdeki engelleri iktidara geldiğimiz zamandan bu yana tek tek kaldırdık sessiz devrim bu zamana kadar devam etti bu bir kırılma noktasıdır. Muhalefetin istediği Cumhurbaşkanı bir imza memurudur.  Cumhurbaşkanıdır onu bu ülkeye bu Millete bu coğrafyaya İslam âlemine vereceği herhangi bir şey yoktur” dedi.

Konuşmanın ardından kürsüye gelen Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Ramazan ayını tebrik ettiğinin ve inşallah Cenabi-ı Hakk’ın tüm misafirlere ve İslam âlemine Ramazan Bayramını da görmek dileklerinin iletti. Poyraz, “ Bu Ramazan biraz farklı bir Ramazan, her Ramazanın getirdiği ayrı bir özellik var ama inşallah bu Ramazan, Türkiye için ve tüm İslam coğrafyası için bambaşka bir Ramazan oldu olacak inşallah. Türkiye şuan bulunduğu konumu itibariyle coğrafyasıyla geçmişiyle sahip olduğu değerleriyle sadece Türkiye değil biz bunun farkındayız.

 Türkiye’nin ne olduğunu bu milletin ne olduğunu bilen olarak göreve geldik Allah şükür göreve geldiğimiz andan itibaren de 12 yıllık görev zarfı atlattık Türkiye’yi üç buçuk kat büyüttük. Birileri sıkıntıya sokabilir felaket tellallığı yapabilir ama 2002’den beri bunu yaptığı gibi devam edecektir.  Tabiattan bile siyaset yaptılar, Türkiye bu anda yeni kapıların açıldığı yeni dönemlerin oluşacağı bu döneme girecek her şey yeniden şekillenecek sağlıklı bir değişim sağlıklı bir yola girecek. Sayın Başbakanımızı milletimizin desteğiyle Cumhurbaşkanı seçeceğiz” dedi.

Konuşmanın sonunda kürsüye gelen Ak Parti MKYK üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, günlerinin hayırlı, gecelerinin hayırlı olma temennisi ile sözlerine başladı. Atabek, “ Türkiye’yi daha ilerlere daha güzel yerlere taşıyacak olan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğunu biliyoruz. Bir taraftan da tabi ki günlerdir yol arkadaşlığı yapmış olmanın da huzuruyla Başkanımızı uğurlarken biraz üzüldük biraz vurulduk. Ama  biliyoruz ki Türkiye yepyeni bir döneme yelken açıyor. Biliyorsunuz referandumda ilk defa şöyle bir şey geçti ve bir oylama yapıldı. Tüm Türkiye evet dedi yüzde 58’i biz Cumhurbaşkanımızı kendimiz seçeceğiz dedi. Türkiye halkı nasıl Muhtarını nasıl Milletvekilini kendi seçiyorsa Cumhurbaşkanınızda kendimiz seçeceğiz dedi. Bu toplantıda emeği geçen herkese teşekkür eder Ramazan ayınız mübarek geçmesinin dilerim” dedi.

Yapılana konuşmalar ardından toplantıya katılan Belde Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ile gelen Ak Parti MKYK üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek fikir alışverişi yaparken önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin değerlendirmesini yaptılar.

 

Son Güncelleme: 07.07.2014 08:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle