HAZİRAN AYININ ŞAMPİYONU YİNE TRAFİK CEZALARI

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Haziran ayında Müdürlüğünün yaptığı icraatları bir basın bildirisi olarak yayımladı.

07 Temmuz 2014 Pazartesi 09:38
1184 Okunma
HAZİRAN AYININ ŞAMPİYONU YİNE TRAFİK CEZALARI

 Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Haziran ayında Müdürlüğünün yaptığı icraatları bir basın bildirisi olarak yayımladı.

 Yayınlanan basın bildirisinde, suç ve kabahatlerin işlenmesinin önlenmesi, silah, mühimmat, kaçak mal ve her türlü suç eşyasının ele geçirilmesi, aranan kişilerin yakalanması, meydana gelen olayların ve suçların aydınlatılması, suç işleyenlerin ve şüphelilerin yakalanmaları amacı ile 01 Haziran 2014 ile 30 Haziran 2014 tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerimizde yapılan,  Asayiş kontrolleri ve aramalarında, 1692 kişinin UYAP sisteminden yapılan kontrolü neticesinde ilimizde 25, diğer illerden değişik suçlardan aranan 36 şüpheli olmak üzere toplam 61 şahıs yakalandığı belirtildi. Yapılan açıklamanın devamında, “Bilecik’te Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışma sonucunda, 1 adet 200 TL sahte para ele geçirilmiştir. Bilecik genelinde yapılan umuma açık yerlerin denetlemelerinde, il merkezi Asayiş Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü ve Polis Merkezine bağlı ekiplerce 17 umuma açık işyeri denetlenmiş, 11 internet kafe, 11 oyun salonu, 2 içkili lokanta denetlenmiş, herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır. Kabahat nevi suçlarla ilgili olarak , emre aykırı davranıştan 3, sarhoşluktan 29, gürültü 2, tütün mamullerinin tüketilmesi 2, kimliği bildirmemekten 2 olmak üzere toplam 37 kişiye 5 Bin 499 TL idari para cezası uygulanmıştır.

 Trafik Denetimlerinde, hız ihlali yapan 3702 sürücüye, alkollü araç kullanan 31 sürücüye, emniyet Kemeri takmayan 10 sürücüye, kırmızı ışık ihlali yapan 42 sürücüye, kasksız motosiklet kullanan 34 sürücüye, park yasağı bulunan alanlara park eden 223 sürücüye, araçlarına zamanında muayene yaptırmayan 273 sürücüye, taşıma sınırının üzerinde yolcu taşıyan 9 sürücüye, yük taşıma sınırının üzerinde yük taşıyan 3 sürücüye, araç sigortasını yaptırmayan 2 sürücüye, diğer kural ihlalleri için 753 sürücüye olmak üzere toplam 5082 sürücüye 1 Milyon 1 Bin 265 TL cezai işlem uygulandığı” bildirildi.

 İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için kontrol, denetim ve çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

Son Güncelleme: 07.07.2014 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle