İHSANOĞLU'NA BİLECİK'TE BÜYÜK İLGİ

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Bilecik’te Şeyh Edebali Türbesinin ziyaret ederek, kültür sitesi aile çay bahçesinde halka seslendi.

05 Ağustos 2014 Salı 16:25
2216 Okunma
İHSANOĞLU'NA BİLECİK'TE BÜYÜK İLGİ
 Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Bilecik’te Şeyh Edebali Türbesinin ziyaret ederek, kültür sitesi aile çay bahçesinde halka seslendi.  
 
 
  30 günlük seçim süreci kampanyası içerisinde gönlünün Türkiye’deki her yere gitmek istediğini ve vatanın 4 köşesinde herkesle buluşmak uzun uzun konuşmak istediğini belirtti. İhsanoğlu, “ 30 günde içerisinde, 81 vilayete bu kadar Büyükşehrimize gitme ihtimalimiz yok ama buraya gelme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyum. Sizlerle burada bu tarihi mekanda vatanımızın bu cennet köşesinde sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum.
 
 
 81 vilayetimizin bu kadar Büyükşehrimizi kısa sürede ziyaret etmek gerçekten imkansızdı. Ama bu seçim programını yapanlar her bakımdan adaletsizlik eşitsizlik yaptılar ve kendilerine göre insaf yaptılar Ramazan günü seçim kampanyası yaptılar. 30 gün içerisinde seçim kampanyası yaptılar. Türkiye’nin tüm imkanlarını size verilen bütçelerle seçim kampanyaları yürüttüler biz vatandaşlarımızın gönüllü kampanyalarıyla bu çalışmaları yürüttük. Onun için sizler bu seçimde kullandığınız oylarınızı da buna göre verin onlar mağdur edebiyatı yapıyorlar devletin tüm imkânlarını kullanıyorlar ama kendileri madur oluyorlar”.
 
 
 “SİZLER CUMHURBAŞKANI SEÇECEKSİNİZ BU SEÇECEĞİNİZ CUMHURBAŞKANI TÜRK MİLLETİNİN AİLE REİSİ OLACAK”
   10 Ağustos günün Türkiye’ye Cumhurbaşkanı seçecek olacağı ve bu seçilecek Cumhurbaşkanının Türk milletinin aile reisi olacağını, devlet reisi olacak herkesin eşit mesafede olması gerektiğini belirten, İhsanoğlu,”Cumhurbaşkanı olacak kişinin herkesi sevmesi herkesi sayması lazım yani sen şusun busun demeyen Cumhurbaşkanı seçmemiz lazım.
 
 
 
 Sen Türk’sün sen Abaza’sın dememesi lazım bu çok kötü bir şey, hiçbir zaman bu kadar bölünmüşlük hiç bu kadar karşılaşmalara kapılmadı şimdiki insanlar çocuklarının geleceğinden korkuyorlar. Türkiye bu duruma düşmek istemiyor. Türkiye bir beraber olmak istiyor “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” yaşamak istiyor onun için biz burada toplumda huzur yurt dışında itibar diyoruz. İçeride gerginlik olmasın, korku olmasın insanlar huzur içerisinde yaşasınlar ve Türkiye istikrar içerisinde kalsın şimdi bizim etrafımızı ateş alemleri sarmıştır”
 
 
 
 “DOĞUDA İNSANLAR HUZUR İÇİNDE GÜVEN İÇİNDE YAŞAMAK İSTİYORLAR”
  Her türlü teröristlerin, şehirleri, kasabaları korkuttuklarını, oradaki insanların huzur içinde yaşamak istediklerini belirterek, “Biz bu ülkede huzuru getirecek birlik beraberlik sağlayacak Türkiye’nin bütünlüğünü temsil edecek birisi lazım. Yani bizi ayrıştıran bizi bölen ayrıştıran kutuplaştıran vatan haini diyen birisi lazım değil sandığa gidin oyunuzu kullanın ama kullandıktan sonra o oyun kaybolmaması lazım.
 
 
 Verdiğiniz oyun nereye gittiğini bilin yani sandıktaki oylara dört gözle bakınız yani bize verdiğiniz oyların başka bir yere gitmemesini engelleyin. Sizin hakkınız emdiğiniz süt kadar helaldir buna bakmak lazım vatandaşın namusudur borcudur bunu söylemek istiyorum. Ben bir partinin mensubu değilim mecliste 2 parti beni aday gösterdi ama şimdi 14 parti meclisi diyor? Ak Parti içinden bile bize oy verenler olacaktır. Onun için biz Allah’ın izniyle halkın desteğiyle Pazar günü bu seçimlerde zafer alarak seçileceğiz, kazanacağız” dedi.
  Konuşmasının ardından helikopter ile İstanbul’da bir programa katılmak üzere Bilecik’ten ayrıldı.
 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 05.08.2014 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle