ERZURUM’LULAR BURSA’DAKİ YAYLA ŞENLİĞİNDE BULUŞTULAR

Bilecik Erzurumlular Derneği, Bursa Erzurum Dernekler Federasyonunun Geleneksel 3’üncü Yayla Şenliğine katıldı.

22 Ağustos 2014 Cuma 06:19
1714 Okunma
ERZURUM’LULAR  BURSA’DAKİ YAYLA  ŞENLİĞİNDE BULUŞTULAR

 Bilecik Erzurumlular Derneği, Bursa Erzurum Dernekler Federasyonunun Geleneksel 3’üncü Yayla Şenliğine katıldı.  

 

  Bilecik Erzurumlular Derneği, Bursa’da düzenlenen Bursa Erzurum Dernekler Federasyonu Geleneksel 3’üncü Yayla Şenliklerine 68 dernekten oluşan etkinlikte Bilecik’i temsil ettiler. Konu hakkında açıklama yapan Bilecik Erzurumlular Derneği Başkanı Lütfü Akyüz, Bursa’da yapılan etkinliğe Bilecik Erzurumlular Derneği olarak katıldıklarını ve Bilecik’i temsil ettiklerinin belirterek,”68  dernekten oluşan etkinlikte Bilecik olarak çadırımızı kurup çağ kebabımızı, semaver çayımızı yapıp çeşitli ziyaretlerde bulunup tanıtım yaptık.

 

 

 Yaklaşık 30 bin kişinin katıldığı etkinlikte derneğimizin faaliyetlerinden dolayı plaket aldık . Bursa TV’den canlı yayınlanan programda konuşma yaparak  Bilecikli dadaşların ve Bileciklilerin selamların ilettim. Bilecik, Eskişehir ve Bursa olarak federasyon çalışmaları başlattık. 25 kişiyle katılıp 2 gün yayla hayatını yaşadık eskileri yad ettik” diye belirtti.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 22.08.2014 06:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle