BİLECİK'TE 3 MÜDÜR SINIFTA KALDI

Türkiye geneli 4 yılını doldurmuş okul müdürlerine yapılan puan değerlendirme sonuçları açıklandı. Açıklanan iller arasında Bilecik'te de puan değerlendirme sınavına giren 57 müdürden 3 müdür sınıfta kaldı.

22 Ağustos 2014 Cuma 06:45
2647 Okunma
BİLECİK'TE 3 MÜDÜR SINIFTA KALDI

Türkiye geneli 4 yılını doldurmuş okul müdürlerine yapılan puan değerlendirme sonuçları açıklandı. Açıklanan iller arasında Bilecik merkez de puan değerlendirme sınavına giren  57 müdürden 3 müdür sınıfta kaldı.

 Bilecik'te görev yapan okul müdürlerinden 57'si 75'in üzerinde puan alarak tekrar okul müdürü olmaya hak kazandı. Ancak 75 puanın altında kalan 3 okul müdürü ise kendi okullarında görev yapmaya devam edecekler veya isterlerse başka bir okulu tercih edecekler.

 

Milli Eğitim Bakanlığında yer alan 40 bin okul yöneticisinden 7 bini 75 puan altında aldığı için görevden alınıyor. Görevden alınan yöneticiler bulundukları okulda yöneticilik yapamayacak, ancak başka bir okul müdürlüğü ya da müdür yardımcılığı için başvuruda bulunabilecek. Bu yöneticiler, yerlerine başka bir yönetici atanana kadar görevlerini sürdürecek.

Son Güncelleme: 22.08.2014 06:45
Anahtar Kelimeler:
OkulMüdürleri75puan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle