BU DİYALOG ÇOK KONUŞULACAK

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu dün bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik'e geldi.

06 Ağustos 2014 Çarşamba 08:41
6236 Okunma
BU DİYALOG ÇOK KONUŞULACAK

 Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu dün bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik’e geldi.  

 

 

  İlk olarak Söğüt ilçesinde kalabalık bir gurup tarafından karşılanan İhsanoğlu,  Çelebi Sultan Mehmet Cami'sinin çay bahçesinden halka seslendi. Burada kurulan ses sistemi ile sorun yaşamadan herkese sesini duyurabilen İhsanoğlu, konuşmanın ardından Ertuğrulgazi türbesini ziyaret ederek Bilecik merkeze geldi.

 

 

 İlk Olarak Şeyh Edebaali türbesinde dua eden İhsanoğlu, kültür sitesi aile çay bahçesinde kendisini bekleyen kalabalık guruba seslenmek için geldi. Burada herhangi bir hazırlık olmamasından dolayı mikrofonsuz halka seslenen İhsanoğlu, halkın “Ses Gelmiyor” , “Otobüsten Konuşsun” tepkileri üzerine konuşmasını yaparken zor anlar yaşadı. Bunun üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Bahattin Şeker dönerek “Beni Niye Getirdiniz Buraya” sözü üzerine Şeker, “Bilmiyorum Efendim Bunlar” diyerek CHP İl Başkanını gösterdi. Bunun üzerine İhsanoğlu İl Başkanına “Beni Buraya Niye Getirdiniz” sözü üzerine İl Başkanı Çağatay Karaahmet “Çay İçelim Efendim” diyerek arayı yumuşatmaya çalıştı. Seçim otobüsünün çay bahçesinin yanına yanaşarak otobüsten gelen mikrofon bu polemiği çözdü ve İhsanoğlu seçim otobüsünün mikrofonundan halka seslendi.

 

Son Güncelleme: 06.08.2014 08:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle