BİR OTELİN TERAS KATINDAN İNTİHAR ETMEYE KALKIŞAN ŞAHIS PARA VE İŞ SÖZÜ VERİLEREK İKNA EDİLDİ

Bilecik’in Söğüt ilçesinde, bir otelin teras katına çıkarak intihara teşebbüs eden kişi, "bir miktar para ve iş sözü" vaatleriyle intihardan vazgeçirildi.

04 Ağustos 2015 Salı 11:25
2914 Okunma
BİR OTELİN TERAS KATINDAN İNTİHAR ETMEYE KALKIŞAN ŞAHIS PARA VE İŞ SÖZÜ VERİLEREK İKNA EDİLDİ

  Bilecik’in Söğüt ilçesinde, bir otelin teras katına çıkarak intihara teşebbüs eden kişi, "bir miktar para ve iş sözü" vaatleriyle intihardan vazgeçirildi.

 

 

  Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde bulunan bir otele giren Ferdi Güllü (21), otelin teras katına çıkarak bağırmaya başladı. Bağrışları duyan otel müdürü ve çalışanları hemen otelin teras katına gittiler. Terasa çıkan personel, Ferdi Güllü’nün terastan aşağı doğru bir çıkıntının üzerinde olduğunu gördüler.

 

 

 Durumu hemen polis ekiplerine bildiren otel personeli, Ferdi Güllü’yü bir süre ikna etmeye çalıştı. Olay yerine gelen Söğüt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Kondu, intihar etmek isteyen vatandaşı ikna etmek için yaklaşık 1,5 saat uğraştı. Kendisini ikna etmeye çalışanlara şahıs, “Ben sahra hastasıyım, 3 çocuğum var, 2 senedir işsizim ve karım bir dostum ile kaçtı” diyerek derdini dile getirdi.

 

 

Terasta bulunan diğer vatandaşlar tarafından para ve Söğüt İlçe Emniyet Müdürünün iş sözünü alan Ferdi Güllü, bulunduğu yerden terasa girerek polislere teslim oldu. Güllü, otelin kapısının kendisini bekleyen 112 ambulansına bindirileceği sırada çevrede kendisini meraklı gözlerle izleyen vatandaşlara ve ekiplere, “Hepinizden özür diliyorum” dedi. Ferdi Güllü, Söğüt Devlet Hastanesi'nde yapılan muayenenin ardından Söğüt İlçe Müdürlüğüne götürüldü.

 


 

  “BİR MİKTAR PARA VE İŞ SÖZÜ VERİLDİ O DA İKNA OLDU”

 

  Terasta ikna edenlerin arasında olan otel sahibinin kayınpederi ve MHP Söğüt İl Genel Meclis üyesi Tevfik Özütürk, olayın saat 13.30 civarında gerçekleştiğini belirterek, “Haberimiz oldu otele geldik. Tanımadığımız şahıs terasa çıkmış ve intihar etmek istediğini söylüyordu. Bu arada belediye ve emniyetle irtibat sağladık. Yukarı çıktığımızda ikna etmeye çalıştık. Tabi yukarıda Emniyet Müdürü ikna etmenin yollarını aradılar.

 

 

Sara hastasıymış. 2 yıldır işsiz olduğunu karısının bir dostuyla kaçtığını, yakın bir arkadaşıyla kaçtığını, 3 tane çocuğu olduğunu ve bunalıma girdiğini söylüyor sürekli de aynı şeyleri tekrarlıyor zaten. Parası olmadığını, çocuklarının aç olduğunu ve bu arada kendisine bir miktarda para verildi. İş sözü verildi. Kendisi Söğütlü değil, kendisi Karabüklüymüş. Otelde kalan müşteri değil. Demek ki önceden gözüne kestirmiş burayı. Ne diye çıktığı o da bilinmiyor. Böyle aniden çıkmış orada bağırmaya başlamış” diye konuştu.

 

 

  Ayrıca, olay yerine gelen Bozüyük Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, olası bir atlamaya karşı şişme botu şişirerek, şahıs ikna edilinceye kadar tedbir aldı.

 

Son Güncelleme: 04.08.2015 11:25
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKSöğütIntihar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle