İL ÖZEL İDARE SPOR'UN YENİ SEZON HAZIRLIKLARI

Bilecik 1 Amatör Lig'de şampiyon olarak gelecek sene Bilecik'i Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil edecek olan İl Özel İdare Spor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

05 Ağustos 2015 Çarşamba 04:20
1828 Okunma
İL ÖZEL İDARE SPOR'UN YENİ SEZON HAZIRLIKLARI

  Bilecik 1 Amatör Lig'de şampiyon olarak gelecek sene Bilecik'i Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil edecek olan İl Özel İdare Spor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

 

 

  Bilecik Edebali Stadı’nın yanında bulunan sentetik sahada yapılan 6'ncı antrenmanda futbolcular kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenmanda denenmek için 4 futbolcu izlenirken, ilerleyen günlerde 6 futbolcunun daha takımla birlikte çalışmalara katılıp deneneceği bildirildi.

 


 

  "AYNI ARKADAŞLAR İLE YOLA DEVAM EDİYORUZ"

 

  Takımın kaptanı Sinan Karabıyık, takımın havasının bu sene çok güzel olduğunu ve geçen seneki gibi idmanlara devam ettiklerini belirtti. Karabıyık, ”Aynı arkadaşlarla yolumuza devam ediyoruz. Gerek dışarıdan gelen arkadaşlarımızla olsun. Herkes çok iyi çalışıyor. Bu sene takımda rekabet de var. Antrenmanlarımız ise sezon başı olduğundan dolayı çok ağır. Koşularımıza sürekli devam ediyoruz. Antrenmanlarımız eylül ayının sonuna kadar devam edecek. Bal ligine çıktığımız için de ayrıca takım ve kendi adıma çok mutluyum” dedi.

 


 

  "HEDEFİMİZ BAL'DA KALICI OLMAK"

 

  Takımın antrenörü Hasan Kol ise, geçen 130'a yakın antrenman yaparak Bilecik 1 Amatör Lig'de şampiyon olduklarını söyledi. Bu senede BAL'da zorlu bir mücadele vereceklerini anlatan Kol, "Bu sene işimiz daha zor. Takımda fazla değişiklikler yapmadık. Denemek için 4 oyuncu bizlerle birlikte bugün antrenmana katıldı. Bir kaç takviye ile takımın daha iyi olması için çalışacağız. Bu kurt kapanı bir ligde kalıcı olmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. 

 

 

  Antrenman sonrası takım toplu fotoğraf çektirerek, oyuncular BAL'da Bilecik'i en iyi şekilde temsil etmek için söz verdiler.

 

 

Son Güncelleme: 05.08.2015 04:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle