MİNİKLERDEN PATİLİ DOSTLARA ZİYARET

4 Ekim Dünya Sokak Hayvanlarını Koruma Günü nedeni ile öğrenciler Bozüyük Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Ekim 2023 Perşembe 12:54
102 Okunma
MİNİKLERDEN PATİLİ DOSTLARA ZİYARET

4 Ekim Dünya Sokak Hayvanlarını Koruma Günü nedeni ile öğrenciler Bozüyük Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti.


Bozüyük Özel Sınav Koleji ve Meliha Ercan Ortaokulu öğrencileri öğretmenleri eşliğinde geldikleri barınakta kendilerine Bozüyük Belediyesi Veteriner Hekimi Arzu Çetin Şensoy eşlik ederek barınak hakkında bilgi verdi. Ardından sokakta bulunarak, tedavi edilen ve çeşitli aşıları yapılan sokak hayvanlarının bulunduğu barınağı ziyaret eden öğrenciler, barınakta bulunan köpekler ile yakından ilgilendiler. Veteriner hekime sormak istedikleri ve merak ettikleri soruları yönelten öğrenciler yavru kedileri sevdiler, kalp atışlarını dinlediler. Ziyaretlerde ayrıca öğrencilere Bozüyük Belediyesi tarafından kek ve meyve suyu ikramı yapıldı.
Barınakta çocukların gelişim süreçlerinde çok önemli bir yere sahip olan hayvan sevgisinin küçük yaşlarda aşılanması ve doğada ki tüm canlılara gerekli saygı ve sevgiyi göstermeleri için çok önemli olan bu tarz etkinliklerin devam edeceği belirtilirken, sokak hayvanları da gördükleri ilgiden memnun kaldı.

Anahtar Kelimeler:
PatiliDostlarZiyaret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle