BAŞARILI SPORCULAR HEDİYELERLE KARŞILANDI

Bilecik’i temsil eden başarılı sporcular şehirde büyük bir gururla karşılandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Ekim 2023 Perşembe 13:17
45 Okunma
BAŞARILI SPORCULAR HEDİYELERLE KARŞILANDI

Bilecik’i temsil eden başarılı sporcular şehirde büyük bir gururla karşılandı.


Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı Kosova’da düzenlenen Büyükler Balkan Şamapiyonası 78 kilogramda Balkan Şampiyonu olan Hatice Nur Göktaş ve Bosna Hersek’te düzenlenen Gençler Balkan Şampiyonasında 48 kilogramda Balkan ikincisi olan Sıla Durmaz’ı makamında ağırladı. Sporcuları başarılarından ve galibiyetlerinden dolayı önce tebrik eden Başkan Subaşı ardından sporcular ile hatıra fotoğraf çektirerek hediyelerini takdim etti. Genç sporcuların elde ettiği başarıyla Bilecik ve Türkiye’nin büyük bir gurur yaşadığını belirten Subaşı, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Cumhuriyetin yüzü kadınlar göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Kosova’da düzenlenen Büyükler Balkan Şampiyonası +78 kilogramda Balkan şampiyonu olan Haticenur Göktaş ve BosnaHersek’te düzenlenen Gençler Balkan Şampiyonasında 48 kilogramda Balkan ikincisi olan Sıla Durmaz’ı yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.


Bilecik Belediyesi’nin her zaman gençliğin ve sporun yanında olduğunu hatırlatan Başkan V. Subaşı, imkanlar ölçüsünde gerekli katkıları vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rıza yıldırım 2023-10-05 14:10:53

Hangi yardımı ben Bilecik belediyesi gençlik spor kulübünün lisans lı sporcusuyum ne yardımı ya gensinler onları sözde benim yol ve yatacak masraflarımı karsılayacaklardı diyorum da umurlarında bile değil konu Başkan izin vermiyormuş hepsi göstermelik

banner22

resim yükleresim yükle