BİLECİKSPOR ZORDA OLSA KAZANMASINI BİLDİ

Bilecikspor 2’inci Amatör 3’üncü haftasında Küplüsporu 2-1 yenerek liderliğini devam ettirdi.

21 Nisan 2014 Pazartesi 06:48
2356 Okunma
BİLECİKSPOR ZORDA OLSA KAZANMASINI BİLDİ

 Bilecikspor 2’inci Amatör 3’üncü haftasında Küplüsporu 2-1 yenerek liderliğini devam ettirdi.

  Sentetik sahada yoğun bir taraftar topluluğunun izledi maçı Bilecikspor zorda olsa 2-1 kazanmasını bildi. Maça iyi başlayan Küplüspor ilk dakikalarda Hakan Ayaz ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Maçın 18’inci dakikasında ani gelişen Bilecikspor atağında Küplüspor kalecisi Süleyman Çolak ceza sahasının dışında yaptığı faul sonucu Bilecikspor en direk serbest vuruş kazandı. Bu sırada hakem ile arasında geçen diyalog sonucu Küplüspor’un 10 numaralı futbolcusu Cihan Uysal kırmızı kart görmesi sonucunu takımını 10 kişi bıraktı.

 Kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Bilecikspor’lu Ekrem Dal kullandığı serbest vuruşu gole çevirirken durumu 1-1 getirdi. Bu dakikadan sonra oyunun hakimiyeti Bilecikspor’a geçti. Dakikalar 34’ü gösterirken kazanılan korneri atışında arka direğe düşen topu gole çeviren Caner Aydın Bilecikspor’u 2-1 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla biterken ikinci yarı 10 kişi kalmasına rağmen defanda Hakan Ayaz’ın iyi oyunu farkın açılmasını engelledi.

 

 Maçın 90’ıncı dakikasında Küplüspor’dan Akın Gür kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu gole çevirememesi sonucu Bilecikspor kötü oynadığı maçı kazanmasını bildi. Bu skorla ile Bilecikspor puanını 9 çıkartırken liderliğinin sürdürdü.

 

 

 

 

 


Son Güncelleme: 21.04.2014 06:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle