BİLECİK KIZILAY ŞUBESİ KUTLU DOĞUM HAFTASINI UNUTMADI

Türk Kızılay Bilecik Şubesi “Kutlu Doğum Haftası” dolayısı ile vatandaşlara lokum dağıttı.

21 Nisan 2014 Pazartesi 07:23
1046 Okunma
BİLECİK KIZILAY ŞUBESİ KUTLU DOĞUM HAFTASINI UNUTMADI
Türk Kızılay Bilecik Şubesi “Kutlu Doğum Haftası” dolayısı ile vatandaşlara lokum dağıttı.
 Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde, “Kutlu Doğum Haftası” nedeni ile düzenlenen programa teşrif eden vatandaşlarımıza Türk Kızılay’ı Bilecik Şubesi Gençlik Kolları tarafından lokum ikram edildi. Gelen vatandaşlar yapılan lokum ikramını kabul ederken gençlere teşekkür ettiler.
 Türk Kızılay Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, Kızılay olarak amaçlarının sadece kan bağışı etkinliklerinde gündeme gelmek olmadıklarını belirtti. Çınar, “ Kızılay denilince ilk akla gelen kan bağışları ve yapılan yardımlar. Bizler Bilecik Şubesi olarak bu tür etkinliklerde halkımızla iç içe olup onlarının yanında olmak. Böyle güzel bir günde burada halkımıza lokum dağıtarak onların hayır dualarını aldık. Kutlu Doğum Haftası’nın tüm İslam alemine hayırlı olmasını dilerim “ diye belirtti.

Son Güncelleme: 21.04.2014 07:23
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKızılay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle