BİLECİKSPOR RAHAT KAZANDI

Bilecik 1. Amatör 21. hafta futbol müsabakasında Bilecikspor, Karaköyspor'u 6-0 yendi.

18 Mart 2015 Çarşamba 11:44
2320 Okunma
BİLECİKSPOR RAHAT KAZANDI

Bilecik 1. Amatör 21. hafta futbol müsabakasında Bilecikspor, Karaköyspor'u 6-0 yendi.  

 

 

  Bilecik Edebali Stadı’nda oynanan Bilecik 1. Amatör 21. hafta futbol müsabakasında Bilecikspor, Karaköyspor 6-0 yenerek puanını 43’e çıkardı. Maça iyi başlayan Bilecikspor, maçın 15’inci dakikasında Ertuğrul Güllük ile bulduğu golle durumu 1-0 getirdi. Bu gol sonrası ataklarını iyice arttıran Bilecikspor maçın 25’inci dakikasında Caner Aydın ve 35’inci dakikasından Oğuzhan Kundala ile bulduğu gollerle durumu bir anda 3-0 yetirdi.

 

 

 Maçın 40’inci dakikasında Caner Aydın ile bir gol daha bulan Bilecikspor, ilk yarının sonunda soyunma odasına 4-0 gibi net bir skorla gitti. İkinci yarıda nadir gelişen Karaköyspor atakları sonuçsuz kaldı. Maçın 55’inci dakikasında Bilecikspor’un kazandığı penaltıyı kaleci Hakan Dura gole çevirince durum 5-0 oldu. Maçın 90’ıncı dakikasında Caner Aydın kendisinin 3’üncü takımının 6’ncı golünü atarak durumu 6-0 getirdi. Bu gol sonrası başka gol olmazsa maç 6-0 Bilecikspor üstünlüğü ile son buldu. Bu galibiyet sonrasını Bilecikspor puanını 43’e çıkartırken, Karaköyspor 21 puanda kaldı.

 

 

  Maç sonu maçı değerlendiren Bilecikspor Antrenörü Fatih Savak, net bir skorla maçı kazandıkları için çok mutlu olduğunu belirtti. “Oyuncularım Cumartesi günü oynadığı İl Özel İdare maçı sonrası bu maçı da kazanmasını bildiriler. Hafta sonu Vezirhan deplasmanına gideceğiz. Buradan 3 puan ile ayrılıp zirveyi takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 Maçın yıldızı Caner Aydın ise; 3 gol attığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Geçe hafta İl Özel İdare karşılaşmasından sonradan girerek golümü attım. Bugün ilk 11’de başladım ve 3 gol attım. Bu goller antrenörüm Fatih Savak armağan olsun” dedi.

 

Son Güncelleme: 18.03.2015 11:44
Anahtar Kelimeler:
BileciksporKaraköy6 06-0
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle