YURT DIŞINDAN BİLECİKSPOR'A DESTEK YEMEĞİ

Bilecikspor’lu yöneticiler ve oyuncular farklı kazanılan Karaköyspor maçını sonrası soluğu Akkoç lokantasında aldılar.

18 Mart 2015 Çarşamba 12:39
1945 Okunma
YURT DIŞINDAN BİLECİKSPOR'A DESTEK YEMEĞİ

 Bilecikspor’lu yöneticiler ve oyuncular farklı kazanılan Karaköyspor maçını sonrası soluğu Akkoç lokantasında aldılar. 

 

 

  Gürcistan’da lüks bir otelde teknik servis müdürlüğü yapan Bilecikli Emre Şahin isimli vatandaş, farklı kazanılan Karaköyspor maçı sonrası Bilecikspor’lu futbolculara yemek verdi. Kendisi yurt dışında olduğundan yemeğe katılamayan Şahin,  telefonla çok sevdiği Bilecikspor’un arka arkaya aldığı galibiyetler sonrası zirveye yaklaşmasının verdiği mutluluğu belirterek, “Biz Bilecikspor ile büyüdük. Bilecik iş gereği ayrıldık ama kalbimiz hala orada. Bilecikspor’lu futbolcu kardeşlerimi bu başarılarından dolayı kutluyorum. Bizde Bilecikspor sevdası bitmez” dedi.

 

 

  “8’DE 8 YAPMAK İSTİYORUZ”


  Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, bu aldıkları 6-0’lık Karaköy galibiyet sonrası oyuncularını tebrik ettiğini belirterek, “Hafta sonu inşallah yine konsantremizi bozmadan Pazar günü Vezirhan maçını da alarak 8 de 8 yapmak istiyoruz. Bunda sonrası maçlarımızda alarak rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Umarım emeklerimiz boşa gitmez.   Yine bir galibiyetten sonra ülke dışında bir otelde görev yapan kardeşimiz Emre Şahin, 2 haftadır bizle irtibat haline geçti.

 

 

 Hem kulübümüze üye oldu, hem de bu galibiyetten sonra bir restoranda bize yemek verdi. Futbolcu camiası adına kendisine çok teşekkür ediyor, desteklerinin devamını diliyoruz. Ülke dışından bile bizi takip etmeleri bize ayrı bir zevk veriyor. Emre kardeşime buradan Gürcistan’a sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. Desteklerinin devamını diliyorum” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 18.03.2015 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle