BERBERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Bilecik merkezde hizmet veren Elite Saç Tasarım adlı berber dükkanı örnek bir davranış sergileyerek tüm şehit ailelerini ve askerleri ücretsiz tıraş etti.

18 Mart 2015 Çarşamba 14:54
3259 Okunma
BERBERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

  Bilecik merkezde hizmet veren Elite Saç Tasarım adlı berber dükkanı örnek bir davranış sergileyerek tüm şehit ailelerini ve askerleri ücretsiz tıraş etti.  

 

 

  Bilecik'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümünü dolayısıyla Elite Saç Tasarım adlı berber dükkanı sahibi Erhan Önal, dükkanının camına yapıştırdığı ’18 Mart Çanakkale Zaferimizin anısına tüm şehit ailelerimize ve askerlerimize ücretsiz hizmet vermekteyiz. Ne Mutlu Türküm Diyene” yazısını asarak bugün dükkana gelen tüm şehit ailelerini ve askerleri ücretsiz tıraş etti.

 

 

 Yaptığı örnek davranış hakkında bilgi veren işletme sahibi Erhan Önal, Türk evladı olarak 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yıl anısına böyle bir uygulamaya karar verdiğini belirtti. Önal, “Bu uygulama beni de çok mutlu, gelen müşterilerimi de mutlu etti. Üzerime düşen görevi yaptığımı düşünüyorum” dedi.

 

 

  Berber dükkanında tıraş olan Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığına bağlı asker Mücahit Deniz ise;  her zaman geldiği bir dükkan olduğunu belirterek, “Bugün geldiğimde tıraşın bize ücretsiz olduğu duydum ve şok oldum. Berberimiz kendi üzerine düşen görevi yapmış sağ olsun” dedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 18.03.2015 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle