TERÖRE TEPKİ İÇİN 200 ARAÇLA KONVOY YAPTILAR

Türkiye’de son günlerde yaşanan terörist saldırılara karşı bir tepki de 200 araçlık konvoy oluşturan Vezirhanlı gençlerden geldi.

10 Eylül 2015 Perşembe 08:45
1907 Okunma
TERÖRE TEPKİ İÇİN 200 ARAÇLA KONVOY YAPTILAR

 Türkiye’de son günlerde yaşanan terörist saldırılara karşı bir tepki de 200 araçlık konvoy oluşturan Vezirhanlı gençlerden geldi.  

 

 

  Bilecik merkeze bağlı Vezirhan beldesinde ikamet eden belde gençleri, son günlerde Dağlıca’da ve Iğdır’da yaşanan terörist saldırılara karşı şehitler için “Şehitlerimize saygı yürüyüşü” gerçekleştirdiler. Belde meydanında toplana yaklaşık 300 kişi Türk bayrakları açarak yürüyüşe geçtiler. Yürüyüş sırasında “Vatan sana canım feda”, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları atan grup tekrar yürüyüşe başladıklarını noktaya geri döndüler.

 

 

 Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuyan belde gençleri, oluşturdukları 200 araçlık konvoy ile kent merkezine hareket ettiler. Bilecik girişinde ellerinde Türk bayrakları araçlarından sallayan gruba, Bilecik halkı da alkışlayarak destek verdi. 

 

 

  Konvoyun merkez Atatürk Bulvarı üzerinde geçişleri sırasında Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürü ekipleri, araçlardan sarkan vatandaşlar içeri girmeleri yönünde uyarıldı. Araç şoförleri ise, görevlilerin giysileri üzerinde herhangi bir polis ibaresi, uyarıcı yeleği bulunmamasını eleştirdi.

 

 

 

Son Güncelleme: 10.09.2015 08:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle