ŞAKALAŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ, POLİS TARAFLARI AYIRMAK İÇİN HAVAYA ATEŞ AÇTI

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde dün gece iki grubun şakalaşmasıyla başlayan gerginlik polis müdahalesiyle önlendi.

10 Eylül 2015 Perşembe 10:43
4956 Okunma
ŞAKALAŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ, POLİS TARAFLARI AYIRMAK İÇİN HAVAYA ATEŞ AÇTI

 Bilecik’in Bozüyük ilçesinde dün gece iki grubun şakalaşmasıyla başlayan gerginlik polis müdahalesiyle önlendi.

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Yenidoğan Mahallesi'nde bir marketin önünde daha önceden arkadaş olan iki farklı gruba mensup kişiler arasındaki şaka, tartışmaya dönüştü. Olayın ailelere aksettirilmesi ve sosyal medya üzerinden duyurulması sonucunda ortalık bir anda karıştı. Durumun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verilmesiyle birlikte ekipler hemen olay yerine sevk edildi. Gelen farklı ihbarlarla öncü ekibin yetersiz kalması ihtimaline karşılık olay yerine takviye kuvvet gönderilirken, polis ekipleri taraflar arasındaki kavgayı havaya ateş açarak önledi. Kavgaya müdahil olan taraflar olay daha fazla büyümeden İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayın sosyal medya üzerinden farklı bir şekilde duyurulması ile her iki taraftan da birçok kişi olay yerine akın etti.

 

 

 Olayın ardından polis ekipleri gece geç saatlere kadar teyakkuz halinde bulundu. Polis ekipleri tarafından çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, vatandaşlara sağduyu çağrısında bulunuldu. İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen her iki taraftan yaklaşık 15 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

  Yetkililer, hassas bir dönemden geçtiğimiz bugünlerde herkesin duyarlı olması gerektiğini ve özellikle sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlara dikkat edilmesinin büyük önem arz ettiğini belirttiler.

Son Güncelleme: 10.09.2015 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle