YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

Bilecik'te eski Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Çağatay Karaahmet’in Aralık ayında Milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesini ardından İl Başkanlığı koltuğu boşalmıştı.

21 Ocak 2015 Çarşamba 14:49
2503 Okunma
YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

 Bilecik’te Cumhuriyet Halk Partisi eski İl Başkanı Çağatay Karaahmet’in Aralık ayında Milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesini ardından İl Başkanlığı koltuğu boşalmıştı.

 

 

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı binasında toplanan İl yönetimi, boşalan il başkanlığı koltuğa dolduracak isimi Genel Merkeze sunmak için toplandı. CHP İl yönetimi ikiye bölünerek il başkanlığı adaylığı için, Şinasi Çetinkaya ile Erdoğan Tan aday oldu. Yapılan toplantıya Milletvekili aday adayı Çağatay Karaahmet yakın olan, aynı zamanda İl Başkan yardımcısı olan Şinasi Çetinkaya ve Erdoğan Tan arasındaki oylamada Şinasi Çetinkaya 11, Erdoğan Tan ise 7 oy aldı. 

 

 

 Genel merkeze sunulan isim Şinasi Çetinkaya, bugün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Merkez Yürütme Kurulu tarafından onaylanarak yeni il başkanı oldu.

Son Güncelleme: 21.01.2015 14:49
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHPİl Başkanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle