VEZİRHAN TERCİHİNİ YAPTI

AK Parti'nin Vezirhan Beldesindeki aday tanıtımı âdete mitinge dönüşürken, Vezirhan halkı tercihini yapmış dedirtti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Mart 2024 Salı 13:23
459 Okunma
VEZİRHAN TERCİHİNİ YAPTI

AK Parti'nin Vezirhan Beldesindeki aday tanıtımı âdete mitinge dönüşürken, Vezirhan halkı tercihini yapmış dedirtti.


 

AK Parti, Vezirhan Belde Belediye Başkan Adayı Kemal Gergin'in için Cemal Bilim Kültür ve Kongre Merkezi'nden geçtiğimiz Cumartesi bir aday tanıtım toplantısı düzenledi.  Cemal Bilim Kültür ve Kongre Merkezi tıka basa dolarken, Kemal Gergin destekçilerinin de bir kısmı dışarıdan izlemek zorunda kaldı. Vezirhan halkı tercihini yapmış dedirten kalabalık aday tanıtımı adete mitinge dönüştürdü. AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman'ında katıldığı aday tanıtım toplantısı Kemal Gergin projeleri açıkladı. 


 

"2024 yılında belediyeye ait düğün salonumuz bedava olacak''
31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerde Vezirhan'ı AK Belediyecik ile yeniden tanıştıracaklarını anlatan Kemal Gergin, "31 Mart günü seçilmemiz halinde ilk olarak ötekileştirmeyen, kibirden uzak, güler yüzlü bir belediyecilik anlayışını getireceğiz. Güzel beldemize 100 adet TOKİ yapımına başlayacağız. Yeni konut ve ticari imar sahaları açarak, beldemizin büyümesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Tarihi Sakarya Demir Köprüsü'ne turizm attırmak için bir restoran, suya yüzde 50 indirim, LGS ve YKS için ücretsiz kurs ve kitap desteği vereceğiz. Güzel beldemizi ç turizmden faydalanmak için karavan kamp ve mesire alanları, kültür evi, konukevi,  ücretsiz süper lig maçları yayını vereceğiz. Güzel beldemizde önceliklerimiz arasında bulunan eğitim seferberliği ile uyuşturucu ile mücadeleye büyük önem vereceğiz. Yeni yüzme havuzu, kreş ve anaokulu yapacağız. En önemlisi 2024 yılında belediyeye ait düğün salonumuz bedava olacak. Biz Vezirhan'ın çocuğuyuz, Vezirhan'ımızın sorunları biliyoruz, ve çözeceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle